İş Fırsatları

KPSS şartı olmadan bekçi alımı yapılacak! 2023 İŞKUR bekçi alım listesi ve şartları

Onlarca ilde KPSS puanı şartı olmadan bekçi alımı başladı. 2023 İŞKUR bekçi alımı için gerekli şartlar yayınlandı. Kimler bekçi alımına başvuru yapacak ve şartlar detayları ile haberimizde;Resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapan İŞKUR, farklı iller üzerinden çok sayıda bekçi alçağını tüm vatandaşlara duyurdu

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü yani kısaca İŞKUR, KPSS puanı şartı olmaksızın bekçi alacağı açıklamasını tüm vatandaşlara duyurdu. Resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapan İŞKUR, farklı iller üzerinden çok sayıda bekçi alçağını tüm vatandaşlara duyurdu. 

İŞKUR hangi illere alım yapacak?

İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden KPSS puan şartı olmadan bekçi alımı yapacağını duyurdu. Çok sayıda ilde ve çok sayıda bekçi alınacağına dair bilgi paylaşıldı. Hangi illerde bekçi alınacağı ise büyük bir merak konusu oldu. İşte İŞKUR üzerinden bekçi alımı yapılacak iller; Balıkesir, Kocaeli, İstanbul, Antalya, Gaziantep, Manisa, Denizli, Eskişehir, İzmir, Çanakkale, Kayseri, Aydın, Bolu, Tekirdağ, Bilecik, Bursa, Konya, Kırklareli, Edirne, Yalova, Düzce, Samsun, Sakarya, Burdur, Şanlıurfa, Aksaray, Edirne illerine en az 1 en fazla 4 olacak şekilde alım yapılacağı açıklandı. Alımlar İŞKUR resmi sitesinden yapılacak. 

Bekçi alımı için gerekli şartlar

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü yani kısaca İŞKUR bekçi alımı yapacağına dair yapılan duyuru ile çok sayıda insan başvuru yapmaya başladı. Üstelik KPSS puanı istemiyor oluşu tüm vatandaşları sevindirdi. Başvuruların bugün başladığı duyuruldu. 2023 İŞKUR üzerinden yapılacak olan KPSS puanı şartı istemeyen alım için kimlerin başvuru yapabileceği de açıklandı. Başvuru için gerekli şartlar;

Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden kolaylıkla başvuru yapabilecektir. Başvuru şartları sağlayan tüm vatandaşlar İŞKUR üzerinden bekçi alımlarına başvuru yapabilecek. Üstelik KPSS puanı şartı bulunmamakta. Resmi internet sayfası üzerinden yapmak istemeyen vatandaşlar İŞKUR’a giderek de kolaylık başvuru işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. Başvurular bugün itibari ile yapılmaya başlanmış olmaktadır. 

Diğer illere göre bekçi alımları 3.sayfadadır.

İŞKUR son dakika kararıyla 19 bin personel alacağını duyurdu! İşe alım çok kolaylaştı! Başvuran herkes iş sahibi olacak!

İŞKUR birçok ilde 2544 işçi alımı yapacak! İş arayanlar rahat bir nefes aldı!

ASHB tam 17 şehir için İŞKUR üzerinden personel alımı yapacak! 1239 kişi için detaylar neler?