İş Fırsatları

KPSS’den 70 alanlar dikkat! BDDK sözlü sınavla çok sayıda personel alıyor! Son başvuru tarihi 19 Şubat 2023!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) çok sayıda personel alıyor! KPSS’den 70 alanların başvurabileceği ilana son başvuru tarihi 19 Şubat 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar… Giriş sınavı, “Sekreter” kadrosu için sözlü sınav şeklinde olacak

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, “Sekreter” ve “Şoför” kadrolarına kamu hizmetine ilk defa BDDK’da başlayacak olan adaylar arasından giriş sınavı sonuçlarına göre idari personel alınacağını duyurdu. Giriş sınavı, “Sekreter” kadrosu için sözlü sınav şeklinde olacak. “Şoför” kadrosu için ise uygulamalı ve sözlü sınav şeklinde iki aşamalı olarak gerçekleştirilecek. Son başvuru tarihi 19 Şubat 2023 olarak belirlendi.

KPSS’den 70 alanlar dikkat! BDDK sözlü sınavla çok sayıda personel alıyor! Son başvuru tarihi 19 Şubat 2023!

Sekreterlik için şu bölümlerden mezuniyet şartı aranıyor: Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği, Orta Kademe Banka- Sigorta Yönetimi, Genel İşletme, İşletme, Bilgisayar Destekli Muhasebe, İşletmecilik, İş İdaresi, Ticaret ve Yönetim, Endüstriyel Yönetim, Orta Kademe Yöneticilik, Orta Kademe Yöneticiliği, Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı, İşletme Organizasyonu ve Çiftlik Yönetimi, İşletme Yönetimi, Yönetim, Sevk ve İdare, Bankacılık ve Sigortacılık, Banka ve Sigorta Yönetimi, Bankacılık, Sigortacılık, Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme-Muhasebe, İnsan Kaynakları, Personel Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Maliye.

2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) katılmış olup KPSS P93 Puan Türünden en az 70 puan almış olmanın yanı sıra en yüksek puanlı 50 kişi içerisinde bulunma şartı aranıyor.

Sözlü sınav değerlendirmesi şöyle;

Mesleki bilgi ve mesleki yeteneği (50 p.),

 www.bddk.org.tr

İş Bankası acil personel arıyor! En az lise mezunu personel alımı başladı! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Milli Eğitim Bakanlığı KPSS şartsız personel alacak! Başvuru tarihleri resmen peş peşe açıklandı! Sakın kaçırmayın!