İş Fırsatları

KPSS'den 70 puan alanlar İl Özel İdare'de çalışma fırsatı! Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak!

Türkiye İş Kurumu, İl Özel İdaresi için alım yapacağını duyurdu. İŞKUR tarafından İl Özel İdaresi için yapılacak alımlar için başvuru şartları da paylaşıldı. Gerekli şartların sağlanması durumunda istihdam edilmek üzere personeller alınacak.İl Özel İdaresi'nin personel alım duyurusunun ardından, iş fırsatlarını takip eden vatandaşlar için sevinçli haberler geliyor

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), sürekli hız kazanan personel alım ilanlarına yeni bir tane daha ekledi. İl Özel İdaresi'nin personel alım duyurusunun ardından, iş fırsatlarını takip eden vatandaşlar için sevinçli haberler geliyor. Bolu il sınırları içinde gerçekleşecek olan bu personel alımı, önemli bir istihdam fırsatı olarak duyuruldu.

Özel İl İdaresi’nde istihdam edilmek üzere başvuru şartlarını taşıyan personel alımı yapılacak

Son zamanlarda yaşanan iş krizine İŞKUR'dan çözüm niteliğinde bir duyuru geldi. İŞKUR tarafından Özel İl İdaresi'nde istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı ilanla duyuruldu. İlanların detayları paylaşıldı ve başvuru koşulları ile süreç açıkça belirtildi. Bolu İl Özel İdaresi'nin bünyesinde gerçekleşecek olan bu heyecan verici personel alımları kapsamında, mülakat süreci de duyuruldu. Adayların, başvuruları kabul edildiğinde, Bolu İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen sözlü sınavda yer almaları gerekmektedir.

 

Başvuru şartları nelerdir?

İŞKUR  tarafından duyurulan Bolu İl Özel İdaresi’nde istihdam edilmek üzere personel alım ilanında bazı şartlar da yer aldı. Bu kapsamda ilk şart başvuran adayın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmasıdır. Diğer aranan şartlar ise şu şekildedir:

Bu şartları taşıyan adayların belirtilen tarihler arasında usulünce başvurmaları gerekmektedir. Başvuran adaylardan değerlendirilenler sözlü sınava katılacaklardır. Sözlü sınav 22 Haziran 2023 tarihinde saat 09.30’da yapılacaktır. Adayların sınava katılım için giriş belgeleri 20 Haziran 2023 tarihinde Bolu İl Özel İdaresi resmî sitesinde erişime açılacaktır.

Devlet Su İşleri personel alımında son 2 gün! Hem sınavsız hem de mülakatsız personel alımını sakın kaçırmayın!

Kamu Gözetimi Kurumu son dakika kararıyla KPSS şartsız personel alacak!

BUSKİ’den sürpriz personel alımı! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!