Ekonomi

Kredi çekecekler dikkat! Anında 25 bin TL hesabınızda...

Nakit para sıkıntısı yaşayan vatandaşlar bankaların verdiği kredilere yöneldiler. İhtiyaç kredisi kullanacak olanlar bankaların güncel kampanyalarını inceliyorlar. Halkbank ve Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi almak isteyenlere özel kredisi duyurusu yaptı. İşte tüm detaylar... Bankaların güncel kampanyalarını takip edenlerin yüzünü güldürecek haber Halkbank ve Ziraat Bankası'ndan geldi

Ekonomik olarak dara düşen vatandaşlar ihtiyaçlarını kredi kullanarak gidermek istiyorlar. Bankaların güncel kampanyalarını takip edenlerin yüzünü güldürecek haber Halkbank ve Ziraat Bankası'ndan geldi. Kampanya kapsamında 36 vade ile 25 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. 

HALBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Halkbank ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere en az bin TL en fazla 10 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor. İhtiyaç kredisinde 36 ay vade seçeneği sunuluyor. Kampanya kapsamında faiz oranı ise % 1,71 olarak açıklandı. 

Halkbank'tan 5 bin TL'lik bir ihtiyaç kredisi kullandığınız takdirde geri ödemesini aylık 197,81 TL olarak yapmanız mümkün. 

Yine Halkbank'tan 7.500,00 TL'lik bir ihtiyaç kredisi kullandığınız takdirde geri ödemesini aylık 296,71 TL olarak yapabileceksiniz. 

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI 

Ziraat Bankası'ndan tüm ihtiyaçlarını karşılamanız için ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. 25 bin TL'ye kadar kullanabileceğiz kredi için 36 aya kadar vadelendirme yapılacak. 

Ziraat Bankası'ndan 10 bin TL ihtiyaç kredisi kullandığınız takdirde aylık geri ödemesi 401,75 TL olarak yapılabilecek. 

Yine Ziraat Bankası'ndan 20 bin TL ihtiyaç kredisi kullandığınız takdirde aylık geri ödemesi 803,47 TL olarak yapılacak. 


Nakit para ihtiyacı olanlara müjde! Faizsiz 50 bin TL kredi imkanı!

Yapı Kredi'den 3 ay ertelemeli kredi fırsatı!