Ekonomi

Kredi kartı borçları erteleniyor mu? Kredi kartı borcu olanlar ve takibe düşenler dikkat! Çabuk göz atın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de yapılan Kabine Toplantısı ile beraber gözler açıklanacak kararlara çevrildi. Kredi kartı borçları konusunun da ele alınacağı toplantıda çıkacak olan kararlar merak ediliyor... Öte yandan kredi kartı borcu olan vatandaşlar  araştırmalarına devam ediyor

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı devam ediyor. Öte yandan kredi kartı borcu olan vatandaşlar  araştırmalarına devam ediyor. Krei kartı borcu olanlar veya takibe deüşenler, kredi kartı borçları ertelecek mi? Kredi kartı borçları yapılandırılacak mı? sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Peki kredi kartı borçları ertelenecek mi? Kredi kartı borcu olanlar ve takibe düşenler dikkat! Çabuk göz atın! Ayrıntılar haberimizde...

KABİNE TOPLANTISINDA SON DURUM

Son dakika haberlerine göre Kabine Toplantısı hala devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'ndan sonra alınan kararları açıklaması bekleniyor.

Açıklanacak olan bu kararlar içerisinde en önemli konulardan biri olan kredi kartı borçları ile ilgili de bir sonuç bekleniyor. 

TOPLANTIDA NELER KONUŞULUYOR?

Toplantıda Hazine ve Maliye Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın üzerinde çalıştığı paketler hakkında önemli konular ele alınacak.

Kredi kartı ve kredi borçlarını ödeyemeyen dar gelirlilere yönelik yapılandırma, borç erteleme gibi seçenekler masada ele alınacak. Son kararı Erdoğan'ın vereceği düzenlemede ekonomik sıkıntı nedeni ile borçlarını ödeyemeyen dar gelirli vatandaşların gelirine göre sunulacak seçenekler ile elinin rahatlatılması planlanıyor.

Yükselen konut fiyatları ve krediler nedeni ile konut sahibi olamayan dar gelirli ailelerin durumu da bugünkü kabinede ele alınacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından üzerinde çalışıldıpı düzenleme ile öncelikle 81 ilde tek tek konut talepleri tespit edilecek.  Yapılacak tespitlerden sonra 81 ilin ihtiyaçları göz önüne alınarak TOKİ öncülüğünde sosyal konutlar yapılacak.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAYACAK

Kabinede başta fahiş fiyat artışları olmak üzere yüksek enflasyon oranlarına karşı alınabilecek yeni tedbirler de ele alınacak. İlgili bakanların ekonomideki son gelişmeler konusunda bilgilendirmede bulunacağı toplantıda terör ile mücadele operasyonları da masada yer alacak.
Kabinede görüşülen başlıkları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantının ardından yapacağı Millete Sesleniş konuşması ile kamuoyuna duyuracak.

Bankaya borcu olanlar dikkat! Bu haber milyonları ilgilendiriyor!

Kredi kartı kullanıcıları dikkat! Kredi ve kredi kartı borçlarına düzenleme gelecek mi?

Tüm detaylar akşam saatlerinde belli olacak! Ucuz konut, kredi borçları ve fahiş fiyatlar