28 / 04 / 2024

Kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile altın almak isteyenler kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile altın almak isteyenler kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Bankalar kredi kartlarında yeni düzenlemeye gitti. Alınan karara göre, nakit avans ve taksit sayıları azaltıldı. Peki kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile taksitle altın alınır mı? 



Merkez Bankası geçtiğimiz günlerdekredi kartından nakit borçlanmaya faiz düzenlemesi getirdi. Alınan kararla birlikte, nakit avansa olan ilginin azaltılması bekleniyor.  Uzmanlara göre de kredi kartı tarafındaki hızlı artışın önüne geçmesi planlanıyor. Son zamanlarda nakit avans çekenlerin altın ve dövize yöneldiği tespit edildi. Altın ve dolardaki yükseliş talebin artmasına neden oldu. Vatandaşlar altın ve dolar alabilmek için kredi kartlarına sarıldı. Kredi kartı kullanımları artmaya başladı ve Merkez Bankası'ndan önlem amaçlı hamle geldi. Peki kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile altın alınabilecek mi? 

Kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile altın almak isteyenler kuyumcuya gitmeden önce bakın!

KREDİ KARTI İLE ALTIN ALINIR MI?

Kredi kartlarına getirilen söz konusu sınırlama vatandaşlar tarafından ''kredi kartı ile altın alınır mı?'' sorusunu sorgulatmasına neden oldu. Uzmanlara göre Uzmanlar seçim öncesi nakit avans ile döviz yatırımları artı. Faizlerin yükseltilmesi ile bu durumun önüne geçilmesi bekleniyor. 

Kredi kartı ile altın alınabiliyor. Altın almak isteyen vatandaşlar kredi kartları ile altın alabilecekler. Bazı kuyumcular kredi kartı ile sattıkları altın başına vade farkı alıyor. Bazı kuyumcular ise nakit fiyat üzerinden kredi kartı ile işlem yapabiliyor. 

20 MART 2024 KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI! SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI

20 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları güne rekor yükselişle başlarken şu saatlerde aşağı yönlü hareket ediyor. Saat 15:30 itibariyle ons altın 2154 dolardan işlem görüyor. Gram altın 2,499 lira, çeyrek altın fiyatı 4270 lira, yarım altın fiyatı 8340 lira, tam altın fiyatı 16,878 lirada, Ata altın fiyatı 17,621 lira, Atabeşli altın, 85,574 lira ve gremse altın fiyatı ise 41,821 liradan satılıyor.

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Gümüş bugünden sonra böyle olacak! Hemen bakın!

Ekonomist Barış Soydan: Altında kota kaldırılırsa gram altının fiyatı bir anda 2.450 liradan 2.200 liraya düşer!

Altın alım satımında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın! O gram altınlar sahte!

 


Geri Dön