Ekonomi

Kredi notu düşük olanlar dikkat! Acil ihtiyaç için 3 ay ertelemeli kredi

Kamu bankaları 3 ay ertelemeli devlet destekli kredi verecek. Acil nakde ihtiyacı olanların bu haberi bekliyordu. Sonunda beklenen gelişme yaşandı. İşte kredinin tüm detayları...Kamu bankalarında flaş bir açıklama geldi

Acil nakde ihtiyacı olanlar dikkat. Kamu bankalarında flaş bir açıklama geldi. Devlet destekli krediler 3 ay gecikmeli olarak kamu bankaları tarafından veriliyor. Siz de bu kredilerden yararlanmak istiyorsanız hemen başvurarak kredinizi kullanabiliyorsunuz. İşte tüm ayrıntılar...

Kredi başvurusunda bulunanlar başvurularının hemen ardından sonuç alabiliyor. Ulusal bankalardan devlet kredisi almak için başvuran kişiler, kredi notu düşük olsa bile onaylanabiliyor. Banka müşterileri online olarak kredi başvurusunda bulunabilirler.

Kamu sektörü bankaları, özel bankalara göre katı kurallara önem veren bankalardır. Kredi onayı almak için bankaların belirlediği uygulamaları takip etmelisiniz. İlk planın gelir kanıtı ve en az 6 aylık sigorta primlerinin geri gelmesi gerekir.

ZİRAAT BANKASI 3 AY ERTELEMELİ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?
Ziraat Bankası aracılığıyla kredi kullananların ödemelerini 3 ay erteleme imkanı da bulunuyor. En yakın banka şubesine giderken yanınızda gelir belgesi ve kimlik bulundurmanız gerekmektedir. Kredi notunda sorun olmayan kişiler 100 bin lira kredi kullanabiliyor. Kredi, ödeme gücüne göre belirlenen limitler dahilinde 36 ay vade ile kullanılabilmektedir. Emekliler emekli maaşlarını bankaya yatırarak, sigortalı çalışanlar ise maaşlarını bankaya yatırarak başvuru yapabilirler.

VAKIFBANK 36 AY ERTELEMELİ KREDİ BAŞVURUSU
Vakıfbank kamu bankası olarak çalıştığı için birçok vatandaşın tercih ettiği bir bankadır. Tüketici kredilerinde tanımlanan koşulları sağlayan uygun faiz oranı ile müşterilerine kredi sunmaktadır. En fazla 36 ay vadeye vurgu yapan banka, başvuruyu banka şubelerinden alıyor. En yakın banka şubesine başvuru yapılırken maaşın en fazla 15 katına kadar kredi kullanılabilmektedir. Banka aracılığıyla gerekli başvuruyu yaparak 3 aylık ödeme gecikmelerinden de yararlanabilirsiniz. Bankadan maaş kredisinin büyüklüğü 22 katına kadar çıkabilmektedir. Gerekirse bankanız aracılığıyla başvuruda bulunarak kredi fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Kredi kullanarak sadece ihtiyaçlarınızı karşılamakla kalmayacak, ödemelerinizi 3 ay erteleme imkanına da sahip olacaksınız.