30 / 04 / 2024

Kredi sıkıntısı çekenler müjde! O banka 500 bin TL'yi faizsiz veriyor! Şartları karşılayanlara tıkır tıkır ödeniyor!

Kredi sıkıntısı çekenler müjde! O banka 500 bin TL'yi faizsiz veriyor! Şartları karşılayanlara tıkır tıkır ödeniyor!

Halkbank Kadın Girişimcilere Sıfır Faizli Esnaf Kredisi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında verilen kredi desteğinde faiz olmayacak. İşte kampanyanın tüm detayları...



Kredi almakta sıkıntı yaşayan vatandaşlara Halkbank'tan müjde geldi. Halkbank, resmi sitesinde yaptığı açıklamasında kadın girişimcilere sıfır faiz imkanıyla kredi vereceğini belirtti.

Halkbank, konuya ilişkin, "Kadın Kooperatiflerinin desteklenmesi, sayısının arttırılması, finansmana erişimlerinin kolaylaştırılması, cesaretlendirilmesi ve teşvik edilmesi, faaliyetlerinde etkinliğin ve verimliliğin sağlanması amacıyla Türkiye’de ilk defa  “Kadın Kooperatifleri Destek Paketi” Bankamız tarafından oluşturulmuştur.

Kadın Kooperatiflerinin nakit krediden Bankacılık hizmetlerine kadar tüm ihtiyaçlarını kapsayacak şekilde hazırlanmış olan özel destek paketimiz ile üreten kadınlarımızın yanındayız" ifadeleri kullandı.

Halkbank'ın kredi kampanyasından faydalanmak isteyenler için kredilerin özellikleri ve başvuru şartları da resmi siteden duyuruldu. 

Kredi sıkıntısı çekenler müjde! O banka 500 bin TL yi faizsiz veriyor! Şartları karşılayanlara tıkır tıkır ödeniyor!

HALKBANK'TAN FAİZSİZ 500 BİN TL KREDİ DESTEĞİ

Kredi almakta sıkıntı yaşayan vatandaşlara Halkbank'tan müjde geldi. Halkbank, resmi sitesinde yaptığı açıklamasında kadın girişimcilere sıfır faiz imkanıyla kredi vereceğini belirtti. Kampanyanın detaylarını açıklayan Banka, KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni tamamlayan 35 yaşını tamamlamamış girişimciler için azami kredi limitinin 300 bin TL olduğunu bildirdi.
 
Bu kapsamda, en az 1 yıllık ustalık belgesine sahip ve ilgili meslek kolunda son bir sene içinde işletme kuran kadın girişimciler için azami kredi limitinin ise 500 bin TL olduğunu kaydetti.

Ayrıca, kaybolmaya yüz tutan meslek kollarında faaliyet gösteren ve Esnaf Vergi Muafiyet Belgesi sahibi girişimcilere azami kredi limitinin de 500 bin TL olduğu belirtildi.

Kredi sıkıntısı çekenler müjde! O banka 500 bin TL yi faizsiz veriyor! Şartları karşılayanlara tıkır tıkır ödeniyor!

HALKBANK FAİZSİZ 500 BİN TL KREDİDEN KİMLER YARARLANACAK?

Halkbank başlattığı kampanyadan kimlerin yararlanacağının bilgisini de verdi. Bu noktada, 

“3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu” kapsamında, kredi başvuru tarihi itibarıyla en az 1 yıllık ustalık belgesine sahip olanlar.
Ustalık belgesiyle ilgili meslek kolunda, son 1 yıl içinde kendi adına işletme kurduğunu belgeleyen girişimci esnaf ve sanatkârlar.
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni bitirenler.
KOSGEB tarafından onaylanan projelerini bankamıza sunan, kredi başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını tamamlamamış olan genç girişimci esnaf ve sanatkârlar." faydalanacak.

DETAYLAR İÇİN: https://www.halkbank.com.tr/tr/ureten-kadinlar/kadin-girisimci-kredileri/kadin-girisimcilere-sifir-faizli-esnaf-kredisi.html

Bankada parası olanlar dikkat! Hesaplara 4 bin 330 TL yatırılacak! Kaçırmayın!

Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan uyarı: 7.2 büyüklüğünde deprem olabilir: Deprem üretebilecek o illeri peş peşe sıraladı


Geri Dön