Ekonomi

Kredi sorununuz artık sorun olmasın! 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisini hangi banka veriyor?

Kredi, pek çok kişinin yaşadığı para sonunu kısa süreli de olsa çözüyor. Ancak ertelemeli krediler özellikle ertelemeli ihtiyaç kredileri vatandaşların daha çok dikkatini çekmektedir.

Maaşa göre ne kadar kredi çekilir, En kolay kredi veren bankalar hangileridir, 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisini hangi banka veriyor? soruları kredi çekecek kişilerin çok sık sorduğu sorulardan bazılarıdır.

İşte ertelemeli ihtiyaç kredisine dair merak edilen ayrıntılar…

MAAŞA GÖRE NE KADAR KREDİ VERİLİR?

Maaşa göre ne kadar ihtiyaç kredisi çekildiği çok merak edilen sorulardan birisidir. Çekebileceğiniz maksimum olarak ihtiyaç kredisi tutarı yasalar ile bir sınırlama içine girmiştir. Buna göre aylık taksit ödemeleriniz, belgelenebilir aylık gelirinizin veya maaşınız ile yüzde 50 oranını geçmez. Yüzde elliye kadar olan kısım için kredi kullanabilirsiniz.

İşte kredi konusuna dair merak edilip araştırılan detaylar…

3 AY ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ HANGİ BANKA VERİYOR?

Ertelemeli krediler pek çok kişinin içine düştükleri zor durumdan çıkmalarını bir nebzede olsa sağlıyor. Vatandaşların tüm ihtiyaçları için CEPTETEB'in yüzde 1,64'den başlayan faiz oranları ile 200.000 TL'ye kadar 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisine sahip olabilirsiniz ve bu kredi için başvuruda bulunabilirsiniz.

EN KOLAY KREDİYİ HANGİ BANKA VERİYOR?

En kolay krediyi veren bankalar şu şekilde sıralanabilir; 

FAİZSİZ KREDİ ALMAK İÇİN GEREKEN ŞARTLAR NELERDİR?

Faizsiz kredi almak için gereken şartlar sırasıyla şu şekilde sıralanabilir;

İHTİYAÇ KREDİSİ EN FAZLA NE KADAR ÇEKİLİR 2022?

Özel veya kamu bankalarından sağlanan ihtiyaç kredileri için bankalar kredi vadesi ve çekeceğiniz kredi tutarına bağlı olarak farklı faiz oranları hesaplamaktadır. Maksimum olarak 36 ay vadeli olarak taksitlendirilen ihtiyaç kredisini bankalara bağlı olarak 100.000 liraya kadar kredi çekme olanağına sahipsiniz.

Elektrik faturası nasıl kesiliyor?

Elektrik fatura borcu nasıl öğrenilir?

Prefabrik evler taşınmaz mıdır?