Ekonomi

Kredide faiz konusu kafa karıştırıyor! Peki Halk Bankası 100.000 TL ye ne kadar faiz veriyor?

Kredi konusu faiz oranları yüzünden kafa karıştıran konulardan biridir. Vatandaşlar ihtiyaçlarına göre kredi çekmek istiyor ancak bir yandan da faiz oranın düşük olmasını talep ediyor. Peki “Halk Bankası 100.000 TL ye ne kadar faiz veriyor?” İşte yanıtı!Tüm ihtiyaçlar için CEPTETEB'in yüzde 1,64'den başlayan faiz oranları ile 200

3 AY ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ HANGİ BANKA VERİYOR?

Ertelemeli krediler pek çok kişiyi zor durumdan kurtarıyor. Tüm ihtiyaçlar için CEPTETEB'in yüzde 1,64'den başlayan faiz oranları ile 200.000 TL'ye kadar 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi çekilebilir ve bu kredi için başvuru yapılabilir.

İşte “Halk Bankası 100.000 TL ye ne kadar faiz veriyor?” sorusunun merak edilen yanıtı…

HALK BANKASI 100.000 TL’YE NE KADAR FAİZ VERİYOR?

Halk bankasının faiz oranları çok sık araştırılan konular arasında yer alıyor. 100.000 TL'ye kadar kredinizi aylık yüzde 1,94 faiz oranıyla tahsis ücretli ya da aylık yüzde 1,69 faiz oranıyla tahsis ücretsiz olarak çekebilirsiniz. Bankacılık düzenlemeleri gereğince Bireysel İhtiyaç Kredisi için kullanılabilecek vade 50.000 TL ve altı için 36 ay, 50.000 TL üstü için 24 ay ile sınırlama getirilmiştir.

İHTİYAÇ KREDİSİ EN FAZLA NE KADAR ÇEKİLİR 2022?

Özel ya da kamu bankalarından alınan ihtiyaç kredileri için bankalar kredi vadesi ve çekeceğiniz kredi tutarına bağlı olarak farklı faiz oranları sunmaktadır. İhtiyaç kredisini en fazla 36 ay vadeli olarak taksitlendirilme imkanı bulunmaktadır. En fazla ne kadar ihtiyaç kredisini çekebileceğiniz bankadan bankaya göre değişiklik gösterir ancak 1.000 liraya kadar kredi çekme olanağı bulunuyor.

MAAŞA GÖRE NE KADAR KREDİ VERİLİR?

Maaşa göre çekilebilen maksimum olarak ihtiyaç kredisi tutarı yasalar ile bir sınırlandırılmıştır. Buna göre aylık taksit ödemeleriniz, belgelenebilir aylık gelirinizin veya maaşınız ile yüzde 50 oranını geçmeyecek şekildedir. Yüzde elliye kadar olan kısım için kredi kullanabilirsiniz.

1 KİŞİ EN FAZLA KAÇ KREDİ ÇEKEBİLİR?

Aynı anda kredi çekilebilmeye dair banka sayısı ile ilgili yasal bir sınırlama yoktur. Hem kredi notu hem de gelirin yüksek olması halinde aynı anda 3 ya da daha fazla bankadan kredi çekme olanağı bulunmaktadır.

En uygun krediyi hangi banka veriyor?

70 metrekare prefabrik ev kaç para?

Emeklilerin merak ettiği sorular yanıt buluyor! Emekli maaş dökümü nasıl alınır?