Ekonomi

Krediyle araba almak isteyenler dikkat! Taşıt kredisi faiz oranları açıklandı! İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank...

Otomobil almak isteyenler dikkat! Ziraat Bankası ve Vakıfbank taşıt kredisi faiz oralarını açıkladı. İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank taşıt kredisi faiz oranları ve tüm detayları...Otomobil almanın zor olduğu bu dönemde Vakıfbank ve Ziraat Bankası taşıt kredisi hizmetlerinin detaylarını duyurdu

Altın fiyatlarının ve döviz kurlarının yukarıya yönlü hareketlerinden etkilenen otomobil fiyatları yine zamlandı. Otomobil almanın zor olduğu bu dönemde Vakıfbank ve Ziraat Bankası taşıt kredisi hizmetlerinin detaylarını duyurdu.

Yeni dönemde kendi aracının sahibi olmak amacıyla birikim yapmış olan fakat otomotiv pazarında gözlenen olumsuz gelişmelerden sonra sahip olunan birikimi, otomobil sahibi olabilmek amacıyla yetersiz kalanlar, bankaların kredi hizmetlerini araştırmaya başladılar.

Bu noktada harekete geçen Vakıfbank ve Ziraat Bankası, kredi notu yüksek olan bütün vatandaşlara, düşük faizler karşılığında taşıt kredisi hizmeti sunacaklarını açıkladılar. İşte Vakıfbank ve Ziraat Bankası taşıt kredisi faiz oranları...

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Kampanyası Örnek Hesaplama Tabloları

Takvim'de yer alan habere göre, Ziraat Bankası, 48 ay azami vadeli, düşük faiz oranlı sıfır kilometre taşıt kredisi kampanyasının detaylarını açıkladı. Banka, ilgili kampanyasına yönelik örnek hesaplama tablolarını yayınladı.

Birinci hesaplama tablosu:

İkinci hesaplama tablosu:

Vakıfbank Taşıt Kredisi Kampanyası Örnek Hesaplama Tabloları

Vakıfbank, yeni dönemde kendi aracının sahibi olabilmek amacıyla kredi desteğine ihtiyaç duyan vatandaşlar için taşıt kredisi hizmetinin örnek hesaplama tablolarını yayımladı.

Birinci hesaplama tablosu:


İkinci hesaplama tablosu:

A101'de çılgın kampanya! Ayçiçek yağı, dana eti ve tavuk etinde dev indirim! İşte 5 Haziran 2022 fiyat listesi

Tarım ve Orman Bakanlığı Türkiye genelinde 1800 personel alacak! Çabuk olun, başvurular başladı! İşte başvuru ekranı

Traktör alacaklar dikkat! Başak Traktör Haziran ayı fiyatlarını güncelledi! İşte 5 Haziran 2022 fiyat listesi!

Ford Journey Courier fiyatı ne kadar? En ucuz Ford Journey Courier kaç TL? İşte 5 Haziran 2022 güncel fiyat listesi...