Kripto Paralar

Kripto para borsası Binance 1.000'den fazla çalışanını işten çıkardı!

Kripto para borsası Binance'den son dakika haberi geldi. Binance 1.000'den fazla çalışanı işten çıkardığını duyurdu. İşte ayrıntılar... Binance, 1000'den fazla çalışanı işten çıkardı

Kripto para borsası Binance'den gelen son dakika açıklamasına göre 1000'den fazla çalışanın işine son verildiği açıklandı. Binance, 1000'den fazla çalışanı işten çıkardı. İşte ayrıntılar...

BİNANCE 1000'DEN FAZLA ÇALIŞANINI İSTEN ÇIKARDI!

Binance 1000'den fazla çalışanını isten çıkardı. The Wall Street Journal'ın konuyla ilgili kişilere dayandırdığı haberinde, ABD'de federal soruşturmalar ve düzenleyicilerin baskılarıyla mücadele eden Binance'in iş gücünü azalttığı kaydedildi.

Son haftalarda 1000'den fazla personelin işten çıkarıldığı açıklandı.

İşten çıkarılmaların devam ettiği süreçte Binance'in çalışanlarının 3'te 1'inden fazlasını kaybetmesine neden olabileceği bilgisi aktarıldı. 

Eski personel, müşteri hizmetleri çalışanlarının işten çıkarmadan ağır şekilde etkilendiğini söyledi.

Binance sözcüsünün, çalışanların işten çıkarıldığını doğruladığı fakat kaç kişinin çıkarıldığına dair net bilgi vermek istemediği belirtildi. 

Binance'in işten çıkarmalara başlamadan önce dünya çapında 8 bin çalışanı olduğu ortaya çıktı.

BİNANCE İÇİN AVRUPA'DAN DİKKAT ÇEKEN GELİŞME!

Borsanın euro işlemleri için mevcut bankacılık ortağı olan Paysafe Payment Solutions Ltd, 25 Eylül tarihinden itibaren kripto para borsasını desteklemeyi bırakacağını açıkladı.

2018 yılı istatistiklerinde dünyanın en yüksek hacimli kripto borsası olarak öne çıkan Binance, son dönemde birçok düzenleme ile karşı karşıya kaldı ve pazar payı kaybetmeye başladı.

Binance şimdi de euro işlemleri ile ilgili yeni bir olumsuz gelişmenin etkisi altında kalacak.

Bloomberght’nin haberine göre dünyanın en yüksek hacimli bitcoin ve altcoin kripto borsalarından biri olan Binance'in mevcut euro işlemlerindeki bankacılık ortağı Paysafe Payment Solutions Limited, 25 Eylül tarihinden itibaren artık kripto Borsasını desteklemeyi bırakacağını resmen açıklamış oldu.

Binance, bu konuyla ilgili olarak Coindesk'e bir açıklama gönderdi. Yapılan açıklamada "Binance, Banka Transferi (SEPA) yoluyla EURO para yatırma ve çekme işlemleri için sağlayıcısını değiştirecek.

Şu ana kadar birlikte çalıştığımız mevcut ortağımız Paysafe, 25 Eylül 2023 tarihinden itibaren Binance kullanıcılarına artık bu hizmetleri sağlamayacak" ifadelerine yer verildi.

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ABD'de 3 bin dolar daha ucuza satılıyor!

Gram altın 1.650 TL'yi aştı! Çeyrek, Cumhuriyet, tam altın ne kadar oldu? 15 Temmuz Cumartesi canlı altın fiyatları

Gram altının 1.800 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Altın yatırımcıları şimdiden hazırlığınızı yapın!