Kripto Paralar

Kripto para borsası Bitmex satılıyor mu? Şirket açıkladı teklif geldi

Kripto para dünyasında yer yerinden oynamaya devam ederken Asya pazarında faaliyet gösteren ve finansal sorunlar nedeniyle para çekimlerini durduran kripto para borsası Bitmex, olası bir satınalma teklifini değerlendirdiğini duyurdu.Asya merkezli kripto para platformu son haftalarda dijital varlık dünyasında finanslar zorluklar yaşayan platformlardan biriydi

Başta Singapur ve Tayland pazarlarında faaliyet gösteren kripto para Borsası Bitmex Pazar günü takipçilerine yaptığı açıklamada ilgili taraflarla yapılan görüşmeler ve değerlendirme sonrası olası bir teklifi değerlendirmeye aldığını dile getirdi.

Asya merkezli kripto para platformu son haftalarda dijital varlık dünyasında finanslar zorluklar yaşayan platformlardan biriydi. Firma sektöre yayılan bir dizi temerrüt vakası sonrası Perşembe günü para çekme işlemlerini durdurduğunu duyurdu.

Bitmex resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Çok sayıda ilgili tarafla görüşmelerimizde kayda değer derecede ilerleme kaydedildi. Bu taraflardan biri gerekli durum değerlendirmelerini başlatabilmek için gizlilik şartlarını da içeren bir mutabakat muhtırasını içeren şartlar öne sürdü” ifadeleri kullanıldı.

Söz konusu şirket Cuma günü paylaştığı bir açıklamada ise sadece ticari cüzdanlardan çekim yapılmasına izin vereceğini diğer hesaplardan çekim işlemlerinin bir süre daha askıda kalmayı sürdüreceğini açıklamıştı.

Kripto para piyasaları çalkantılı süreç içerisinde kıvranmaya devam ederken son dönemde sorunlu kripto firmalardan Babel Finance ve Celsius Network şirketlerinde elinde bulundurduğu riskler yaşayan Bitmex’in açıklamasına göre şirketin Babel Finance’te 48 milyon dolar, Celsius Network’te ise 5 milyon dolarlık riski bulunuyor.

Öte yandan Bitcoin 22 Temmuz Cuma günü 411.574,52 TL’den alış, 411.574,34 TL satış fiyatından işlem gördü.

Ethereum'un ise değeri 22 Temmuz Cuma günü yüzde 5,65 yükseliş gösterdi. Ethereum'un alış fiyatı 1.571,8700 satış fiyatı ise 1.571,8600 Dolardan oldu.

Dogecoin 22 Temmuz Cuma günü yüzde 1,35 arttı. Dogecoin alış fiyatı 0,0692 Dolar, satış fiyatı 0,0692 Dolar oldu.

Ripple'ın değeri 22 Temmuz Cuma gününde yüzde 0,87 düştü. Ripple alış fiyatı 0,3609 Dolardan, satış fiyatı ise 0,3608 dolardan oldu.