Kripto Paralar

Kripto para borsasında büyük vurgun! Önce hesaplar kapatıldı sonra sırra kalem bastılar!

Kripto para borsasında kullanıcıların hesaplarının çekim işlemine kapatılması ile gündeme gelen Humex kurucuları 20 milyon dolarla kaçtığı öne sürülüyor. Humex kullanıcıları şoka uğradı! Ayrıntılar haberimizde... Humex kullanıcıları 20 milyon dolar ile kaçtığı öne sürülüyor

Bugün yabancı sermayeli Humex adındaki kripto para borsasında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Humex kullanıcıları 20 milyon dolar ile kaçtığı öne sürülüyor. 

Kripto para kullnıcıların bugün hesaplarındaki karı çekmek istemesi ile farkedilen büyük soygunda kullnıcıların çekme işlemi kapatıldığuı öğrenildi.

Mağdur olan yatırımcılardan biri: “Normalde akşamları karları çekebiliyorduk. Baktım akşam kar yatmış fakat çekme işlemini yapamıyorum. Parça parça olmakla birlikte 12 bin dolar kadar yatırmıştık maalesef" açıklamaları geldi.

Humex, kısa bir sürede Türkiye'de de faaliyete geçmişti. Humex isimli kripto para borsası yatırımcılarına büyük kar vaatlerinde bulunarak gittikçe kullanıcı sayısını artırdı.

20 MİLYON DOLARLIK VURGUN İDDEASI

Humex kurucusu Franko Çonk Enrikuez ‘in ve CEO’su Tank Kaiçe’nin 20 milyon dolarla yurtdışına kaçtıkları iddea ediliyor.
Mağdur bir yatırımcı, "Bir tanıdık vasıtasıyla duydum açıkçası. Duyduğumda da çok kar elde edebileceğimi düşündüm. Bunun üstüne de kredi çektim. Ev kredisine de girmiştik. Maalesef ki şu an ne bu krediyi ödeyebilecek durumdayım ne de çektiğim ev kredisini ödeyebilecek durumdayım" ifadelerine yer verdi.

 

75 ÇALIŞAN DA MAĞDUR

Yatırımcıların yanında 75 çalışan işçinin de mağdur olduğu öğrenildi. 'Herkes kadar biz de mağduruz' diyen çalışanlar haklarını alamadıklarını söyledi.

Kripto paralarla ilgili kritik açıklama: Yeni çıkanları piyango bileti olarak görün!

Kripto paralarda son durum: Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’ler ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 kripto piyasası