Kripto Paralar

Kripto para piyasası canlandı! Bitcoin son bir ayın zirvesine ulaştı!

Son zamanlarda çok büyük düşüşler yaşayan kripto para sektöründe hareketlilik yaşanmaya başladı. Bitcoin yüzde 12 civarında artış göstererek 3 ay sonra ilk kez düşüş trendini kırmış oldu.Bitcoin yüzde 12 civarında artış göstererek 3 ay sonra ilk kez yükselişe geçti

Son zamanlarda çok büyük düşüşler yaşayan kripto para sektöründe hareketlilik yaşanmaya başladı. Bitcoin yüzde 12 civarında artış göstererek 3 ay sonra ilk kez yükselişe geçti. Öte yandan Shiba Inu cinsi bir köpekten esinlenerek piyasaya çıkarılan Shiba Inu, 3 günde yüzde 56 civarında değere ulaştı.

10 Kasım tarihinde 69 bin dolar ile zirve seviyesini yaşayan Bitcoin bu zirveden sonra ayı piyasasına geçmişti. Bitcoin güncel olarak bugün 45 bin dolar seviyesinin üzerine ulaşırken, mizah amaçlı piyasaya çıkarılan köpek temalı coin Shiba Inu'nun yatırımcıları 3 günde yüzde 56 oranında kar etti.

BITCOIN'DE TREND TERSİNE DÖNDÜ

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Tarihi zirvenin ardından 3 aylık dönemde düşüş yaşayan Bitcoin geçen hafta cuma günü yüzde 12 oranında artarak 41 bin dolara ulaştı. Bitcoin'de yaşanan bu gelişmenin ardından düşüş trendi sonlana ermiş oldu.

BITCOIN, 50 GÜNLÜK ORTALAMANIN ÜZERİNE ÇIKTI

Bitcoin geçen günlerde 44 bin dolar seviyesine ulaşarak 2 ayın ardından ilk defa 50 günlük hareketli ortalamana yükseldi. Bitcoin bugün 45 bin 400 dolar üstüne ulaşarak son 1 ayın en üst seviyesine ulaştı. Bitcoin şu dakikalarda 43 bin 900 dolar civarında işlem görüyor.

BITCOIN NASIL YÜKSELDİ?

07.02.2022 tarihinde Valkyrie'nin Bitcoin Madencilik ETF'i ABD teknoloji hisselerinin bulunduğu Nasdaq endeksinde listelenmek amaçıyla ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) onay verdi. Bu gelişmenin ardından Bitcoin anlık olarak yüzde 3 primlendi. KPMG Kanada'nın bilançosuna Bitcoin ve Ethereum eklemesiyle kazancında artış yaşandı.

TESLA, BITCOIN VARLIĞINI AÇIKLADI

Ayrıca ABD'li elektrikli araç üreticisi Tesla, SEC'e yaptığı bildirimde kripto para varlığını hakkında bilgi verdi.

Tesla şirketi 31 Aralık 2021 tarihi itibariyle 1.99 milyar dolar değerinde Bitcoin'e sahip olduğunu açıkladı. Tesla geçtiğmiz Şubat 2021'de 1.5 milyar dolar değerinde Bitcoin yatırımı yaptığını kaydetmişti.

SHİBA INU'DA BÜYÜK YÜKSELİŞ

Son günlerde en iyi performans gösteren coin Shiba Inu oldu. Shiba Inu, 3 günde yüzde 56 oranında değer kazandı. Bugün 0.00003510 dolar seviyesine ulaşarak zirveye ulaşan Shiba Inu, şu dakikalarda 0.00003227 dolardan işlem görmeye başladı. Yaşanan gelişmenin ardından Shiba Inu, 19 milyar dolarlık değeri ile en büyük hacimli 13'üncü kripto para biriminde yerini aldı.

ETHEREUM DÜŞÜŞ YAŞANDI

Bitcoin'inden sonra en yüksek hacimli 2. kripto para Ethereum günün ilk saatlerinde primli seyretti. Öğlen saatlerinde düşüş gösteren Ethereum, 3 bin 100 dolar seviyesi civarında hareket ediyor.

KRİPTO PARA PİYASASI 2 TRİLYON DOLARA ULAŞTI

Kripto paralarda yaşanan yükseliş hareketiyle birlikte piyasanın toplam değeri 2 trilyon dolara ulaştı. Öğleden sonra yaşanan kayıpların etkisiyle beraber kripto varlıklarının toplam sermaye değeri 1.95 trilyon dolar seviyesinde kaydedildi.

Kripto paralarda Şubat atağı başladı mı? Yatırımcılar dikkat!

Bitcoin'de pazar müjdesi! Geri döndü! 

Kripto paralar borsalarla dans ediyor! Bitcoin riskli bir yatırım mı?