Kripto Paralar

Kripto para piyasasında 38 milyon dolarlık yeni anlaşma imzalandı!

Kripto para piyasasında yeni bir anlaşma haberi geldi. Kripto para madencilik şirketinden 38 milyon dolarlık anlaşma haberi kripto borsasına bomba gibi düştü. İşte detaylar… Kripto para madencilik şirketi Core Scientific NYDIG ile 38,6 milyon dolarlık anlaşma yaptığını duyurdu

İflas başvurusundan bulunan kripto para madencilik şirketi Core Scientific, elindeki ASIC cihazları satmak için yeni bir anlaşma yaptı. Kripto para madencilik şirketi Core Scientific NYDIG ile 38,6 milyon dolarlık anlaşma yaptığını duyurdu.      

38,6 MİLYON DOLARLIK KREDİSİNİ ÖDEMEK İÇİN NYDIG İLE ANLAŞMA YAPTI

Kripto para madencilik şirketi Core Scientific, devam eden iflasının ortasında yeni planlar yapmaya devam ediyor. Core Scientific, teminat olarak kullanılan yaklaşık 27 bin 403 makineyi devretmesiyle birlikte 38,6 milyon dolarlık kredisini ödemek için NYDIG ile anlaşma sağlandığını belirtti.

Kripto para madencilik şirketinden 38 milyon dolarlık anlaşma haberi kripto borsasına bomba gibi düştü. İşte detaylar…

CORE SCİENTİFİC ŞİRKETİ: ANLAŞMA FAYDALI OLACAK

Core Scientific şirketi, Teksas’ın Güney Bölgesi için ABD İflas Mahkemesi’nden onay isteyerek bu kulelerin mevcut operasyonlarının yanı sıra gelecekteki iş planları için artık gerekli olmadığı için anlaşmanın faydalı olacağını düşündüklerini deklare etti. Zor durumdaki Bitcoin madencilik şirketlerinden birisi olan Core Scientific bu süreçten kurtulmak için kısa bir süre önce iflas başvurusunda bulunarak gündeme bomba gibi düşmüştü.

KRİPTO MADENCİLİK ŞİRKETİ CORE SCİENTİFİC AÇIKLAMA GELDİ!

Kripto madencilik şirketi Core Scientific, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “NYDIG borcu, ASIC teminatının değerini aşıyor” diyerek, ASIC teminatının S19 XP Madencileri gibi daha yeni modellere kıyasla daha düşük hash oranlarına sahip eski madenci modellerinden oluştuğu ifade edildi. Core Scientific borçları ile zor durumda. Kurtuluş için çare arayan şirket, elini rahatlatmak için kendi cihazlarını feda etmeyi tercih etme yolunu seçti.

KRİPTO PARA PİYASASINDA YENİ BİR BOĞA SEZONU BAŞLAYABİLİR

Öte yandan bir süredir kripto para piyasasında hareketlilik sürüyor. Ciddi bir süre düşüş yaşayan ve zor günler geçiren Bitcoin ve diğer alt coinler şu sıralar toparlanma eğilimine girdi. Ancak piyasa belirsizliğini koruyor. Piyasanın artması yönünde yorumlar gelirken yeni bir boğa sezonunun başlayıp başlamayacağı merakla bekleniyor.

Çinli analistten boğa vurgusu! BTC 2023 sonunda bu kadar olacak!

Kripto paraların şahı Bitcoin, FED toplantısını bekliyor!

Piyasalar bu karara kilitlendi! Altın, dolar, kripto para hepsi etkilenecek