Kripto Paralar

Kripto parada boğa sezonu bu 5 altcoinle başlayacak! Analistler tek tek sıraladı!

Zor günler geçiren kripto para piyasasında gözler 2023’e çevrilmişti. Öne çıkan bilgilere göre aşağıda incelenen 5 altcoinle boğa sezonu başlayabilir. İşte ayrıntılar… Diğer yandan, bir başka analist olan Paul L

Altcoin Buzz, 2023’te potansiyel olarak alıcıları çekeceğine inandığı üç potansiyel altcoin projesiyle ilgili paylaşım yaptı. Diğer yandan, bir başka analist olan Paul L., Ocak ayı boyunca dikkat edilmesi gereken beş altcoini detaylı bir şekilde açıkladı. Kriptokoin’de yer alan habere göre, öngörülemeyen olaylar, tüm kripto para birimlerinin fiyatları üzerinde büyük bir etkiye sahip oldu. Analistler, 2023’te, kripto para birimlerinin yükseliş duruşuna geçmeden önce tekrar dibe vuracağını ardından yükseleceğini düşünüyor. Bu noktada analistler, takip edilmesi gereken bazı altcoinleri paylaşıyor.

 

Analist, öncelikle Litecoin’e (LTC) vurgu yaptı. LTC ayrıca sadece iki buçuk dakikalık bir blok süresine ve son derece düşük işlem ücretlerine sahip olduğu için gözde. Listenin ikinci sırasında ApeCoin var. Onun dışında listede, Internet Computer (ICP) bulunuyor.

Kripto parada boğa sezonu bu 5 altcoinle başlayacak! Analistler tek tek sıraladı!

BU 5 ALTCOİNLE BOĞA SEZONU BAŞLAYABİLİYİR

Analist Paul L., Ocak 2023 boyunca bu coinlere dikkat edilerek takip edilmesi uyarısı yaptı:

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin 2022’de çoğunlukla kırmızı bölgede işlem gördü. Ancak ağ geliştirme ve benimseme haberleriyle desteklenen küçük kazançlar verdi. Analiste göre; geçerli bir yatırım fırsatı olmayı sürdürüyor.

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu (SHIB), önemli fiyat düzeltmesinden uzakta duruyor. Topluluk ağ üzerinde çeşitli ürünler sunmaya çalışırken 2023’te birkaç dönüm noktasına neden olabilir.

Bonk (BONK)

Bonk (BONK), Solana (SOL) NFT topluluklarına ve içerik oluşturuculara airdrop ile ulaştırıldı. Bu da ticaret hacminde ve satın alma baskısında artışa  yükselişi sağladı. Bonk ivme kazanıyor olsa da, tokenın diğer meme coinlerin başarısını tekrarlayıp tekrarlamadığını izlemek merak uyandırıyor.

Terra Classic (LUNC)

Terra (LUNA) ekosisteminin çöküşünün ardından, platformun orijinal zinciri Terra Classic (LUNC), meme coinlerin fiyat hareketini taklit ederek dikkat çekiyor. Terra’nın kurucusu Do Kwon ile ilgili herhangi bir gelişme de altcoini tetikleyebilir. Böylelikle büyük bir değişim yaşanabilir.

Floki Inu (FLOKI)

Şu anda Floki topluluğu, NFT pazarlarını, metaverse tabanlı oyunlarını ve eğitim platformlarını geliştirme hedefinde. Analiste göre geliştirmenin başarısı muhtemelen Floki Inu’ya daha fazla yarar sağlayabilir.

Kripto yatırımcıları dikkat! ABD’den bankalara, kripto parala piyasalarını sallayacak şok uyarı geldi!

Bitcoin’de yükseliş için bu tarihi işaret edildi! Kripto para yatırımcıları dikkat!

Kripto para piyasası için müjde!