Kripto Paralar

Kripto paralarda sakinlik kısa sürdü!  Bitcoin sıçrayışa geçti! Ethereum...

Hafta içi sakinlikle başlayan kripto baralar hareketlenmeye başladı. Bitcoin son 24 saatte yüzde 9'luk değer artışı yaşarken Ethereum'da ise yüzde 8'lik bir yükseliş kaydedildi. İşte ayrıntılar...Bitcoin son 24 saatte yüzde 9'luk değer artışı yaşarken Ethereum'da ise yüzde 8'lik bir yükseliş kaydedildi

Hafta içi sakinlikle başlayan kripto baralar hareketlenmeye başladı. Bitcoin son 24 saatte yüzde 9'luk değer artışı yaşarken Ethereum'da ise yüzde 8'lik bir yükseliş kaydedildi. İşte ayrıntılar...

2022 tarihinde yatırımcılarına istediğini veremeyen kripto paralar Rusya Ukrayna savaşı ile harekliliğini yitirmişti. Kripto para piyasalarında hareketlilik yaşanmaya başladı. Son birkaç gündür stabil seviyelerde ilerleyişini sürdüren kripto paralar yükselişe geçti.

BITCOIN  VE ETHEREUM YÜKSELİŞE GEÇTİ

Yatırımcısının yüznü güldürmeye devam eden kripto para birimi Bitcoin son 24 saatte yaklaşık yüzde 9 değer kazandı ve 41 bin 800 dolar seviyelerine ulaştı. 

Kripto para birimi Ethereum ise yüzde 8'lik artış ile 2 bin 700 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

DİĞER KRİPTO PARA BİRİMLERİ

Kripto para piyasasında bir yükseliş söz konusuyken 34 milyar dolar sermaye değeriyle 7. sırada bulunan Terra (LUNA), dünden bu yana yüzde 17'lik değer artışıyla 93 dolara kadara ulaştı.

Ripple cephesinde de yükseliş sınırlı oldu. XRP'nin fiyatı yüzde 3.5 artarak 74 centi aştı.

Öte yandan Dogecoin de yükselen kripto paralar arasına girmeyi başardı. DOGE'un fiyatı yüzde 3.5 yükselerek 12'i centi gördü.

Bitcoin, ABD kararnamesi etkisiyle yükselişe geçti! 

AB'den Rusya'ya kripto para yaptırımı geliyor!

Kripto para piyasasında sessizlik sürüyor! İşte Bitcoin ve Ethereum'da son durum...