Ekonomi

Kripto paralarda son durum! Bitcoin ne kadar oldu? İşte detaylar!

Kripto paraların son durumu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte kripto paralara dair gelişmeler!Yaşanan düşüşlerden sonra kripto paralar ne zaman yükselecek, kripto paralarda son durum ne? şeklinde sorular sıklıkla sorulmaya başlandı

Kripto paralar son zamanlarda yatırımcısının yüzünü güldürmedi. Yaşanan düşüşlerden sonra kripto paralar ne zaman yükselecek, kripto paralarda son durum ne? şeklinde sorular sıklıkla sorulmaya başlandı. Bitcoin ve altcoinlerde yaşanan düşüşler bir hayli şaşkınlık yaratmıştı.

Peki kripto paralar yükseldi mi, yükselecek mi, bitcoin ne kadar işte merak edilen soruların yanıtları…

KRİPTO PARALAR YÜKSELECEK Mİ?

Bir süredir hızla değer kaybeden kripto paralardaki son durum araştırılıyor. Uzun süre sonra kripto paralar yatırımcıların yüzünü güldürdü. 17 bin dolarları gören bitcoin, 24 bin dolar seviyelerine yaklaşmaya başladı. Altcoinler de onu takip ediyor.

69 bin dolar seviyeleri test eden bitcoinde ibre uzun süredir aşağıyı göstermekteydi. Önce 40 bin dolar seviyelerine düştü. Daha sonra 30 bin, sonra da 20 bin dolarlara indi. Altcoinlerde de durum farklı değildi. Son günlerde hızla değer kaybeden bitcoin 17 bin dolar seviyelerini görmüştü. Ancak yeniden yükselişe geçti ve yatırımcısının yüzünü güldürdü. Kripto paralarda toplam piyasa hacmi yeniden 1 trilyon doların üzerine çıkmayı başardı. Daha sonra hızla değer kazanan bitcoin 24 bin dolara yaklaştı. Eteryum ve altcoinler de bitcoini takip etti. Gözler şimdi Avruma Merkez Bankası ve FED'in faiz kararlarından gelecek habere çevrildi.

PİYASADA BELİRSİZLİK DEVAM EDECEK Mİ?

Kripto para tarafında yaşanan bu belirsizlik devam edecek mi merak ediliyor. Mayıs ayında hatta ortalarına doğru kripto para birimi TerraUSD'nin çökerek kripto piyasasını sarsmasından sonra 13 Haziran tarihinde en büyük kripto para kredi platformu biri olan Celsius Network olağandışı pazar koşulları yüzünden tüm işlemlerini durdurduğunu bildirmişti. Bu da piyasada belirsizliğin çoğalmasına neden olmuştu.

Celsius Network'ü kuşatan türbülans ve başta ABD Merkez Bankası (Fed) başta olmak üzere merkez bankalarının agresif sıkılaşma, durgunlaşma süreci içinde yatırımcıların riskli varlıklardan kaçınmasını beraberinde getirdi ve buna paralel kripto sektörde birikmeye başlayan belirsizlikler kripto para piyasasını baskı altında tutmaya devam ediyordu.

TOGG Sedan fiyat listesi belli oldu mu? TOGG Sedan 2022 teknik özellikleri nelerdir?

Polis maaşları ne kadar oldu 2022? Temmuz zammı ile polis maaşları ne kadar oldu?

EYT ile ilgili yeni gelişme! Emeklilikte yaşa takılanlar bunu bekliyordu!