28 / 04 / 2024

Kripto paralarda son durum ne? 

Kripto paralarda son durum ne? 

Kripto para birimleri yeni haftaya düşüşle başladı. Peki, kripto para borsasında son durum ne? İşte detaylar...



Kripto para piyasalarındaki olumsuz hava seyrine devam ediyor. NTV'de yer alan habere göre; piyasalar son 24 saatte yüzde 1.6 değer kaybetti. Coingecko'da yer alan verilere göre piyasaların toplam büyüklüğü 2 trilyon 311 milyar dolara düştü. Bitcoin'deki düşüş ise piyasa ortalamasını geçti. Saat 08.40 itibariyle BTC son 24 saatte yüzde 2.1 değer kaybetti ve 46 bin 839 dolar seviyesine indi. BTC'nin piyasa hakimiyeti ise yüzde 38.36'ya düştü. 

Kripto paralarda son durum ne? 

Ethereum da düşüş gösteren para birimlerinden oldu. ETH'nin fiyatı yüzde 2.2 azaldı ve 3 bin 909 dolara indi. Ripple cephesinde ise piyasanın tersine bir hareket yaşandı. XRP'nin fiyatı son 24 saatte yüzde 7.1 artarak 89 centin üzerine çıktı.  Dogecoin ise Tesla yükselişiyle kazandığı değeri geri verdi. DOGE'un fiyatı yüzde 2.2 azalarak 17 centin altına indi. 

Kripto paralar 2022'de ne olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön