Kripto Paralar

Kripto paraların yönü belli oldu! Kripto piyasasında neler oluyor? İşte öne çıkan gelişmeler!

Kripto paraların yönü belli oldu! Kripto piyasasında neler oluyor? Kripto para piyasasında neler olduğuna dair gelişmeleri derledik. Kriptonun yönü nereye gidecek. İşte detaylar…   FBI, 100 milyon dolarlık Horizon Bridge saldırısının arkasında K

Milyonlarca kişi kripto para piyasasının yönünü merak ediyor. FBI, 100 milyon dolarlık Horizon Bridge saldırısının arkasında K. Koreli hackerların olduğunu duyurdu. ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), bu hafta yaptığı açıklamada Haziran 2022'de gerçekleşen Harmony Horizon Bridge saldırısını Kuzey Koreli hacker’ların gerçekleştirdiğini doğrulayarak büyük etki yarattı. Saldırıda 100 milyon dolarlık kripto para çalındığı hatırlatıldı.

GELİŞMELERİN LINK FİYATINA OLUMLU YANSIYABİLECEĞİ YÖNÜNDE YORUM

İnvesting’de yer alan habere göre, FBI, saldırının Lazarus grubu ve finansal siber saldırılarda uzmanlaşmış Kuzey Kore devleti destekli bir grubu olan APT38 tarafından gerçekleştirildiğini tespit ettiğini ifade etti. Ledger, Shibarium’u destekleyeceğini duyurdu: Shiba topluluğu, Shibarium için önde gelen donanım cüzdanı sağlayıcısı Ledger'ın beklenen desteğini memnuniyetle karşıladıklarını dile getirdi.

Kripto paraların yönü belli oldu! Kripto piyasasında neler oluyor? İşte öne çıkan gelişmeler!

LINK FİYATINA OLUMLU YANSIYABİLECEĞİ YÖNÜNDE YORUMLAR YAPILDI

Shibarium için yeşil ışık yakan Ledger, kullanıcılarının güncellemeleri dikkatle yapmasını talep etti. LINK geliştiricileri rezerv kanıtı sunması sosyal etkileşimi artırarak dikkat çekti. Santiment dün, Chainlink'in rezerv kanıtını paylaşmasından sonra LINK ile ilgili sosyal hacimde önemli bir artış olduğunu vurguladı. Bu etkinin önümüzdeki günlerde LINK fiyatına olumlu yansıyabileceği yönünde yorum geldi.

PİYASADA HAREKETLİLİK GÖZLENİYOR

 

Cardano ağındaki sabit kripto para Djed’e Singapur’dan destek geldiği öğrenildi. Singapur’un en büyük kripto borsalarından Bitrue, COTI tarafından Cardano ağında geliştirilen algoritmik sabit kripto para Djed’i listelediğini duyurması piyasada bomba etkisi yarattı. Nexo'nun kurucu ortağı, Bulgaristan'a karşı bir milyar dolarlık tazminat davası açmaya hazırlandıklarını kaydetti.

MİLYONLAR PİYASANIN TEKRAR YÜKSELİŞE GEÇMESİNİ BEKLİYOR

Kripto kredi şirketi Nexo'nun kurucu ortağı Antoni Trenchev, şirkete yönelik saldırıları nedeniyle Bulgar hükümetine karşı bir milyar dolarlık dava açmayı planlandıklarını ifade etti. Öte yandan birçok kişi piyasanın yönündeki bu gelişmeleri olumlu değerlendirerek kripto para piyasasının tekrar yükselişe geçmesini bekliyor.

Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! Boğa sezonu başladı mı?

Bitcoin sahalara geri döndü! Kripto yatırımcıları bayram etti: O tarihten sonra Bitcoin ok gibi fırlayacak!

Bitcoin yeniden 23 bin doların üzerinde!