Kripto Paralar

Kripto parası olanlar dikkat! Balinalarda hareketlilik başladı! İşte fiyatı artan altcoinler!

Kripto para borsalarında oklar bir aşağıya bir yukarı dönerken balinaların hareketliliği başladı. Altcoinlerin değeri yine değişirken değer kazanan altcoinler dikkat çekti. İşte detaylar… Bitcoin ve en değerli 100 altcoinin 86'sını etkileyen düşüş sonrası hareketlilik dikkatlerden kaçmadı

Ciddi boyutlarda alım ve satım yapan balinalar, altcoinlerin değerlerini harekete geçirdi. Bitcoin ve en değerli 100 altcoinin 86'sını etkileyen düşüş sonrası hareketlilik dikkatlerden kaçmadı. Kripto para borsalarındaki hareketlilik bir süredir devam etse de özellikle Bitcoin'de (BTC) başlayan ralli hareketi, ocak ve şubat ayında tüm kripto para borsalarına yansımıştı.

Ayrıca Bitcoin, 25 bin dolar bandına yükselmişken, ABD Merkez Bankası FED'in sıkı para politikası ve art arda aldığı kripto para borsalarına karşı tedbirler sayesinde Bitcoin'i dizginlemeyi başarmıştı. Şimdilerde 23 bin dolar civarında seyreden Bitcoin'de hareketlilik sürüyor. Altcoinler ise balinalar tarafından harekete geçti.

Kripto parası olanlar dikkat! Balinalarda hareketlilik başladı! İşte fiyatı artan altcoinler!

ADA ÖNCE DÜŞTÜ, SONRA ÇIKTI

Karar gazetesinde yer alan habere göre, Ocak ve şubat rallilerinde diğer altcoinlerin aksine çok değer kazanmayan Cardano (ADA), toparlanma eğilimi gösterse de FED'in kararlarının ardından dün düşüşe geçerek yatırımcısını biraz üzmüştü.

Dün akşam saatlerinde yeniden toparlanan ADA'nın şubat ayının başından bu yana balinaların ilgisini çektiği belirtildi. Önemli iyileştirmeler yapmayı planladığını açıklayan Cardano'nun planlarını takip eden balinaların şu an için bir beklenti satın aldığı belirtiliyor. ADA ise, balinaların hamlesinden bu yana yükseliş eğiliminde görülüyor.

HEX, TIRMANMAYA BAŞLADI

Kripto para borsalarının tartışmalı para birimlerinden biri olan Hex (HEX), Richard Heart sayesinde popüler olmuştu. Bir süredir balinaların markajında olan HEX'te yüksek balina işlemleri yapılmaya başlandı. İyi bir şubat ayı geçiren HEX, 9 Şubat 2023 dışında tırmanışını bu ay boyunca devam ettirmeyi başlardı.

SAND HER DÜŞÜŞE GEÇEBİLİR

Rallilerden güçlü çıkan ve hızla yükselen The Sandbox (SAND) de balinaların yeni gözbebeği Facebook kurucusu Mark Zuckerberg'in de bu alana yatırım yapması, balinaların iştihanı artıran en önemli detay. Uzmanlar, kısa vadede fiyatın artan dolaşım arzıyla birlikte düşebileceğini tahmin ediyor. SAND, yükselişini bugün de sürdürmeye devam ediyor.

IMF’den Bitcoin’e onay çıkmadı! İşte açıklanan 9 maddelik kripto para eylem planı...

Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin yükseliyor!

Bitcoin`de yükseliş sürecek mi?