Kripto Paralar

Kripto parası olanları sevindirecek haber! Bitcoin’de flaş hareket yaşanıyor!

Kripto para piyasası, uzun zaman sonra ilk kez güçlü bir toparlanma sinyali verdi. Bitcoin’le birlikte Ether ve Solana'da da çift yönlü prim izlendi. İşte detaylar...Kripto para piyasasının büyüklüğü, fiyatlarda yaşanan yukarı yönlü ivmenin ardından yeniden 1 trilyon doların üzerine çıktı

Bitcoin, 14 Haziran'dan bu yana ilk kez tırmanışa geçerek kritik seviyeyi gördü. Kripto para piyasasının büyüklüğü, fiyatlarda yaşanan yukarı yönlü ivmenin ardından yeniden 1 trilyon doların üzerine çıktı. Peki yükseliş devam edecek mi? Detaylar haberimizde…

Kripto para piyasası, uzun zaman sonra ilk kez güçlü bir toparlanma sinyali verdi. Bitcoin’le birlikte Ether ve Solana'da da çift yönlü prim izlendi.

Bloomberg Kripto Zirvesi'nde konuşan Galaxy Digital CEO'su Mike Novogratz, en kötüsünün geride kaldığını belirtti. Novogratz, Bitcoin'in 5 yıllık vadede 500 bin dolar olacağı yönündeki beklentisini tekrarladı. Haziran ayının ortalarından bu yana Bitcoin ilk kez 23 bin doların üzerini gördü.

PİYASADAKİ BELİRSİZLİK ARTMIŞTI

Kripto para birimi TerraUSD'nin mayıs ayının ortasında değer olarak “çökerek” kripto piyasasını sarsmasının ardından, en büyük kripto para kredi platformu biri olan Celsius Network 13 Haziran’da “sıra dışı pazar koşulları” nedeniyle tüm işlemlerini durdurduğunu duyurmuştu. Bu da, piyasada belirsizliğin artmasına sebep olmuştu.

Celsius Network'ü çevreleyen türbülans ve başta ABD Merkez Bankası (FED) olmak üzere merkez bankalarının agresif sıkılaşma süreci de yatırımcıların riskli varlıklardan kaçınmasını beraberinde getirdi. Buna paralel olarak, kripto sektörde artan belirsizlikler de kripto para piyasasını baskı altında tutmaya devam ediyordu.

Bitcoin 22 bin doları aştı! Toplam piyasa değeri 1 trilyonu geçti!

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden tahmin! Bitcoin'i neler bekliyor? Kripto parası olanlar dikkat! 

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Dogecoin, Ethereum, Ripple ne kadar oldu?