Kripto Paralar

Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin yükseliyor!

Kripto para birimleri hala aktif. Yeni yılda sert bir düşüş yaşayan majör kripto para birimi Bitcoin yükselişini sürdürüyor. Bitcoin, son altı ayda zirve yaptıktan sonra Ağustos 2022'den bu yana en yüksek değerine ulaştı. Önde gelen kripto para birimi Bitcoin yükselmeye devam ederken uzmanlar uyarmaya devam ediyor

Kripto para piyasasında aktif saatler girildi. Önde gelen kripto para birimi Bitcoin yükselmeye devam ederken uzmanlar uyarmaya devam ediyor. Bitcoin, son altı ayda zirve yaptıktan sonra Ağustos 2022'den bu yana en yüksek seviyesine ulaştı. Peki Bitcoin'deki yükseliş devam edecek mi? Bitcoin yükselecek mi, düşecek mi? Kripto yatırımcıları bayram edecek. İşte kripto para piyasalarında son durum...

BİTCOİN YÜKSELİŞİNE DEVAM EDİYOR

Bu hafta yükselen sanal para birimi Bitcoin yükselmeye devam ediyor. Bitcoin, son altı ayda zirve yaptıktan sonra Ağustos 2022'den bu yana en yüksek değerine ulaştı. Bitcoin hafta sonu 25.000 doların üzerine çıkarken, Ethereum 1.700 dolara doğru ilerliyor.

YATIRIM YAPAN KAZANACAK

Kripto para piyasasında yaşanan son dakika gelişmelerini değerlendiren Bitay Araştırma Departmanı Analisti Alper Samet Yorak, yaşanan yükselişleri değerlendirdi.  Yorak, Bitcoin'in değerinin yükselmeye devam edeceğini belirtirken şu ifadeleri kullandı:

"Geçtiğimiz hafta içi 25.000$ seviyelerini aşan ve 2022 ağustos ayından bu yana en yüksek seviyeye yükselen Bitcoin, hafta sonu bu seviyeyi tekrar aşmaya çalıştı. Son dönemde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu olan SEC’in Kraken ve Binance borsalarına soruşturma açarak devreye girmesi Bitcoin’in yükseliş hareketi bir miktar güç kaybetmişti.

Ancak daha sonra gelebilecek cezaların miktarları düşük olabileceği haberleri ile kripto paralarda tekrar yükseliş görüldü. Yeni haftaya 24.300$ seviyelerinde başlayan Bitcoin, sabah saatlerinde 24.500$ bölgesinden alıcı buluyor. Ethereum ise 1.700$’ın hemen altında işlem görüyor."

ŞAHİN YÜKSELİŞLER GELECEK

ABD'den gelen verilerin ardından Bitcoin'deki yükselişin başladığını kaydeden Yorak, son olarak şunları söyledi:

"Küresel piyasalarda ise ABD’de hem üretici hem de tüketici fiyat endeksinin ocak ayında beklenenden yüksek gelmesi sonrası şahin beklentiler güç kazanmaya başladı. ABD Merkez Bankası FED’in yayınlayacağı tutanaklar bu hafta piyasanın radarında olacak. Enflasyon görünümüne ilişkin gelebilecek mesajlar ile önümüzdeki toplantılara ilişkin alınabilecek ipuçları takip edilecek. Yurt içinde ise TCMB’nin faiz kararı alınacak. Son toplantıda faizleri sabit tutan ancak toplantı notunda önümüzdeki toplantılarda düşürme trendini devam ettirebileceğini belirten merkez bankasının, bu haftaki toplantıda faizi %8’e çekmesi bekleniyor."

Bitcoin`de yükseliş sürecek mi?
Bu haftanın en çok kazandıran 5 kripto parası
Bitcoin ve Altcoin’lerde son dakika şoku! 20 Şubat saat 03.00’da kıyamet kopacak!