27 / 04 / 2024

Kriptoda büyük vurgun nasıl yapılıyor? Uzmanı açıkladı!

Kriptoda büyük vurgun nasıl yapılıyor? Uzmanı açıkladı!

Sosyal medya fenomeni Alp Kılınç yaptığı paylaşımda kriptoda büyük vurgunun nasıl yapıldığını açıkladı. İşte Alp Kılınç'ın paylaşımı ve o paylaşıma gelen yorumlar...



Son dönemlerde sık sık gündeme gelen kripto para vurgunlarının nasıl yapıldığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. 

Sosyal medya fenomeni Alp Kılınç resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/alpklnctr üzerinden yaptığı paylaşımda kriptoda büyük vurgunun nasıl yapıldığını açıkladı. İşte Alp Kılınç'ın o paylaşımı ve o paylaşıma gelen yorumlar...

Alp Kılınç'ın paylaşımı şu şekilde

Kriptodan anlamadığım için araştırıyorum; büyük bir vurgun dönüyor, 3 milyon dolardan fazla. Buradaki fenomen kripto hesaplarına reklamlarını yaptırıp güvenli bir şekilde coini anlatarak önce güven sağlıyorlar. Sonrasında ise coin borsaya girdiğinde herkese aldırıyorlar. 

Anlaşmalı oldukları için bunun reklamını yapan kişiler de coin piyasaya çıkmadan önce kripto karşılığı ödeme almış oluyorlar ve coin listelendiği zaman önden alan kişiler, ellerindeki bütün coinleri satarak içini boşaltıp coinden çıkıyorlar. 

Sonrasında yaptıkları vurgunla aradan 5-6 ay geçirip bütün herkes olayları unuttuktan sonra yine aynı numaralarla yeni bir coin çıkarıyorlar. Bütün gençlerin umutlarını ve hayatlarıyla oynayarak psikolojik bunalıma sokan bu insanları sizlerle paylaşacağım. Yarısından çoğu bu insanlara güvendiği için bankalardan kredi çekip borç yapıyor. Kimileri evini arabasını satıyor ama bu adi insanlar, vurgunlarını yapıp hepsini mağdur edip sonrasında hiçbir açıklama dahi yapmadan kaçıp gidiyor.

Sizlerin de elinde teyitli bilgiler ve ihbarlar varsa, benimle özelden paylaşabilirsiniz. Çünkü uzun zamandır bu şekilde büyük bir vurgun dönüyor; binlerce kişi bu olaylar yüzünden mağdur ve perişan durumda. 

DM kutularım ve maillerim dolup taştı. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Gelen ihbarları paylaştığımda çok üzüleceksiniz. Burada, o kişilerin profillerine baktığımda, kimilerinin milyon, kimilerinin 300/400 bin takipçileri var. Ve bu insanlar, umut satıp bütün hayatlarını mahvedip kendileri villalarda lüks yaşamlar sürdürüyor. Teyitli bilgilerin hepsini sizlerle görselleriyle paylaşacağım. Ve biliyorum ki binlercesi var benim ve sizlerin bilmediği ama bir başlayalım sonrası çorap söküğü gibi gelecektir.

Bildiğiniz üzere, uyuşturucu, kara para gibi birçok olumsuz durum kripto para üzerinden başladı; birçoğu ödemelerini yurt dışına kaçmadan önce kripto para transferleri kullanarak gerçekleştirdi. Takibi zor olması sebebiyle milyonlarca liralık vurgunlar yapıldı. Bunların hepsini sizlerle paylaşacağım.

 

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Alp Kılınç'ın o paylaşımına gelen yorumlar...

"Yasadışı kara parayı kripto para üzerinden aklamaya başladılar"

"Bunların kim oldukları belli zaten. Bizim insanımız saf. Ne kadar iteleseler, ertesin gün itelenmemiş gibi almaya devam ediyor."

"Tüm dünyada olan bir şey ne yazık ki"


"Bu hayatta kısa yoldan çok parayı sadece zaten çok parası olanlar ve dolandırıcılar kazanabilir."
 

"Bedava peynirin fare kapanında olduğunu bilmeyenlerin öğrenme biçimi"

"3 yıl önce 60-70 bin TL gibi bir zararla vedalaştım"

"Burada çok var o elemanlardan hatta yemek falan bile vereni görmüştüm."

 

Sıfır araç alacaklar acele etmeyin! 2024'te daha uyguna araba alınabilecek!

1942'de Ankara'da memurlar için mahzenli kâgir binalar yapılmış!

Yunan adalarına 7 günlük vize Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacun fiyatlarını tarihe karıştır mı? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön