29 / 04 / 2024

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın 10 milyar TL'lik tertip ihraç belgesi!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın 10 milyar TL'lik tertip ihraç belgesi!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın 10 milyar TL ile sınırlı olarak, tertipler halinde, Türk Lirası cinsinden, 1-60 ay aralığındaki vadelerle satılmak üzere kira sertifikası ihracı SPK tarafından onaylandı. 



KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kira sertifikası ihraç belgesi bildirimi hakkında açıklama yaptı.

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama tarafından Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yurt içinde, 10 milyar TL ile sınırlı olarak, tertipler halinde, Türk Lirası cinsinden, 1-60 ay aralığındaki vadelerle ve Kira Sertifikaları Tebliği'nde öngörülen kira sertifikası çeşitlerine dayalı olarak veya bunların birlikte kullanılması suretiyle tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcıya satılmak üzere kira sertifikası ihracı için 12 Kasım 2020 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na ihraç tavanı başvurusunun yapıldığını duyurmuştu. İlgili başvuru Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmış olup, SPK Onaylı İhraç Belgesi yayınlandı. 

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama A.Ş.'nin KAP açıklaması:
Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yurt içinde, 10.000.000.000.-TL (On Milyar Türk Lirası) ile sınırlı olarak, tertipler halinde, Türk Lirası cinsinden, 1-60 ay aralığındaki vadelerle ve Kira Sertifikaları Tebliği'nde öngörülen kira sertifikası çeşitlerine dayalı olarak veya bunların birlikte kullanılması suretiyle tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcıya satılmak üzere kira sertifikası ihracı için 12.11.2020 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na ihraç tavanı başvurusunun yapıldığı duyurulmuştu. İlgili başvurumuz Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmış olup, SPK Onaylı İhraç Belgesi ekte yer almaktadır. Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Dosya için tıklayın 


Geri Dön