01 / 05 / 2024

Kuba’dan küçük motorlu büyük kaslı motor! KUBA TK03 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Kuba’dan küçük motorlu büyük kaslı motor! KUBA TK03 19 Ekim 2022 fiyat listesi

KUBA TK03 modeli 50 cc’li küçük motoruna rağmen kaslı görüntüsüyle yüksek motor gücüne sahip abilerinden pek de kalır yanı yok. Şehir içi koşullarda kullanım kolaylığı sağlayan KUBA TK03 görüntüsünün verdiği artıyla çokça tercih ediliyor.



Korona virüs salgını ondan sonra bütün sektörlerde olduğu gibi motosiklet sektöründe de arz sıkıntısı yaşanır hale geldi. Dövizin de Türk Lirası önlenemez yükselişi sonrasında motosiklet alabilmek adeta hayale dönüştü.

KUBA TK03 50cc agresif tasarımı ve keskin hatlarıyla kent trafiğinde fark edilirsiniz.

50 cc altı motosikletler uygun fiyatlı, düşük kullanım maliyetli olsa da aslında gelişen teknoloji nedeniyle artık giriş sınıfı motosikletler kadar yüksek hızlara çıkabiliyor, hacimsel anlamda alımlı boyutlar taşıyabiliyor.

KUBA TK03 zorlu koşullara meydan okuyan geliştirilmiş motor teknolojisi ile hep en üstün performansı sunmayı amaçlıyor.

Yüksek görüş mesafesine sahip son teknoloji farlar sokak ışıklarının yardımcı aydınlatması olmadan tamamen kendi ışıklarıyla sürüş yapmanız için tasarlandı. Uzun menzilli görüş mesafesiyle tüm çukurların ve engelleri rahatlıkla fark edersiniz.

Öte taraftan motor hacmi 50 CC'nin altındaki motosikletler motorlu bisikletler olarak biliniyor. Hem motorlu taşıtlar vergisinden muaf tutuluyor hem de zorunlu trafik sigortası kapsamına girmiyordu. Artık bu konum değişiyor. Trafikteki öteki araçların trafik sigortası olduğu için kazada 50 cc altı motosikletlere ve sürücüsüne vereceği zararlar sigorta kapsamında karşılanıyor.

Ancak 50 CC altı motosikletlerin sigortası olmadığından öteki araçlara ve şoförlere verecekleri zararlar sigortadan karşılanamıyor, mağduriyetler yaşanıyor.


Geri Dön