Genel

Küçükçekmece Belediyesi Atakent 3’te arsa satıyor!

Küçükçekmece Belediyesi Atakent 3’teki arsasını satışa çıkardı

Küçükçekmece Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü tamamı belediyeye ait olan Halkalı Atakent 3’teki 4 bin 885metrekare büyüklükteki arsasını satışa çıkardı. İmar planlarında kentsel hzmet alanı olarak görünen arsa için 3milyon 419 bin 500 TL +KDV tahmini bedel belirleyen Küçükçeakmce Belediyesi geçici teminat olarak 121bin 50 TL tayin etti. İhale 16Eylül’degerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Atakent 3’te satılık hizmet alanı

Küçükçekmece Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü tamamı belediyeye ait olan Halkalı Atakent 3’teki 4 bin 885metrekare büyüklükteki arsasını satışa çıkardı. İmar planlarında kentsel hizmet alanı olarak görünen arsa için 3 milyon 419 bin 500 TL + KDV tahmini bedel belirleyen Küçükçekmece Belediyesi, geçici teminat olarak 121 bin 50 TL tayin etti. İhale 16 Eylül’de gerçekleştirilecek.
Emlakkulisi

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.