16 / 05 / 2024

Küçükçekmece'de icradan 1 milyon TL'ye ticari bina!

Küçükçekmece'de icradan 1 milyon TL'ye ticari bina!

Küçükçekmece 3. İcra Müdürlüğü; Küçükçekmece'de yer alan 6 katlı binayı satıyor. Bina;  mağaza ve imalathanelerden oluşuyor. 1 milyon 75 bin 130 TL'lik binanın ihalesi 10 Mayıs 2011 günü açık arttırma suretiyle yapılacak...



 Verilen ilan şu şekilde;

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

Tapu Kaydı :
İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi safra mah, 105 ada 1 parselde kain arsa nitelikli taşınmaz İmar Durumu : Satışa konu parsel 22.06.2005 - 26.02.2007 / 06.11.2007 / 07.07.2009 / 20.06.2010 tastik tarihli, 1/100 ölçekli sefaköy revizyon uygulama imar planında plan notlarının 1.27 maddesindeki hümümlere haiz bitişik nizâtn 3 kat konut alanında ve yolda kalmaktadır. Havamania kriterlerinden dolayı maksimum bina yüksekliği ve kat adedi emlak ve istimlak müdürlüğünce tespit edilecek ve RS kotuna göre belirlenecektir.

Evsafı       : Satışa konu taşınmaz Küçükçekmece ilçesi, kartaltepe mah. Tezcan caddesi Gümüş sokak No:7 adresinde olup arsa üzerinde 1 bodrum + 1 zemin + 1 asma kat + 3 normal kattan müteşekkil tüm katlan imalathane , mağaza, tek satıh halihde dizayn edilmiş olan B.A.K bir yapı mevcuttur. Yapıda bulunan katların taban alanlan paledyen , duvarları saten boyalı, asma tavanlı, gizli ışıklı, zemin kat mağaza olarak dizayn edilmiş, iç kapıları mobilya, dış kapıları mavi demir doğrama camekanlı, mutfak dolaplan mobilya, tezgahı mermer, Wc + duşakabinli, ıslak alanları seramik, ofis taban alanlan parke, tahmini olarak 160 m2 alanlı toplam alanı ise tahmini olarak 1000 m2 olduğu tespit edilmiştir.

Kıymeti: 1.075.130,00-TL'dir.

Satış şartları

1- Satış 10/05/2011 günü 11:00 ile 11:10 Saatleri arasında Küçükçekmece 3 .İcra Müdürlüğü'nde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin % 60 ' im ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacaklan toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartıyla 20 /05 / 2011 günü aynı yer ve saatte ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da muhammen bedelin % 40 ı ile rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur.

2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lâzımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Tellaliye resmi, damga vergisi, tapu alım harcı ve masrafları ile KDV alıcıya aittir. Tapu satım harcı ve birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir. Tahliye ve teslim masrafları alıcıya aittir.

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile ( 15 ) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde haklan tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İki ihale arasındaki farktan ve % 10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiçbir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir,

5- Şartname, ilân tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir ömeği gönderilebilir.

6- Satışı iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda numarası yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmalan, tapuda adresi bulunup da tebliğ edilmeyen alakadarlara bu ilanın tebliğ yerine geçeceği ilân olunur.
(*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dâhildir.
(*)Tebliğ yapılamayan ilgililere İİK.'nun 126 ve 127. maddelerine göre ilanen tebliğ olunur.
Dosya No: 2011/545 Talimat


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön