Emlak Konut

Küçükyalı Karayolları arazisine 180 milyon TL teklif!

Emlak Konut Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi bugün gerçekleştirildi. Tekliflerin adeta havada uçuştuğu ihaleye 13 firma katıldı. İhalede en yüksek teklif Artaş İnşaat'tan geldi.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi bugün gerçekleştirildi. İhaleye 13 firma katıldı.  İhalenin ikinci oturum tarihi henüz açıklanmadı.


180 milyon TL teklif


Tekliflerin adeta havada uçuştuğu ihalede en yüksek teklif Artaş İnşaat'tan geldi.  Artaş İnşaat Küçükyalı Karayolları arazisi için arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 600 milyon TL teklif verirken, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 180 milyon TL teklif sundu.

Küçükyalı Karayolları arazisi için en yüksek ikinci teklif Kalyon İnşaat - Emay İnşaat İş Ortaklığı'ndan 175 milyon TL olarak geldi. İhalede en yüksek üçüncü teklif ise 133 milyon TL olmak üzere Eltes İnşaat'tan geldi.


En yüksek dördüncü teklifi 100 milyon TL olarak Mapa İnşaat - İhlas Yapı İş Ortaklığı verirken, en yüksek beşinci teklifi ise Sur Yapı - Hatay Akpınar İş Ortaklığı 50 milyon TL olarak verdi.


13 firmanın yarıştığı Küçükyalı Karayolları arazisinin toplam inşaat alanı 114 bin 239 metrekare, emsale esas inşaat alanı ise 128 bin 169 metrekare. 


Dükkan, konut, ilkokul, ibadet alanı, meydan ve park alanı imarlı arsanın imar planı değişikliği 21 Nisan'da askıya çıktı.  Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç 2014'te yaptığı açıklamada arsaya botanik park yapılacağını ifade etmişti.


Küçükyalı Karayolları arazisi satışa çıkıyor!


tıklayın


Esra Nur AÇKI / Emlakkulisi.com