Kent Haberleri

Kul Belediyesi yol çalışmaları sürüyor!

Kula'da, Kent Ormanı yolu yeni güzergahına kavuşuyor. Yol güzergahı boyunca incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Fen İşleri Müdürü Kayalı'ya yolun hızlı bir şekilde açılması için gerekli çalışmanın yapılması talimatını verdi.

Kula Belediyesi Kula için çalışmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kent Ormanı mevkisine ulaşımı kolaylaştırmak için çalışmaları başlatan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, imar planında olmasına karşın kapalı olan 386 Sokak için çalışmaların düğmesine bastı. 


Yol güzergahı boyunca incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Tosun. Fen İşleri Müdürü Mesut Kayalı'ya yolun hızlı bir şekilde açılması için gerekli çalışmanın yapılması talimatını verdi. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; "Kula'ya kazandırılan fakat uzun zamandan bu yana atıl bir şekilde kalan kent ormanı mesire alanın canlandırılması için gerekli olan çalışmalara Kula Belediyesi olarak başladık. Bu çalışmalar kapsamında ilk olarak ulaşım sıkıntısının ortadan kaldırılmasının, vatandaşların yaya olarak dahi ulaşım sağlamalarının önün açılması gerektiğini gördüm. 


İmar planında olan 386 sokak için sıfırdan yol açma çalışmasına başlıyoruz. İlk çalışmaları başlattığımız bu günden itibaren kısa sürede bu yolu açarak vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız. Yol medeniyettir, daha medeni ve yaşanır Kula için var gücümüzle çalışmaya ben ve mesai arkadaşlarım ile birlikte devam edeceğiz" dedi. 


Hür Işık Gazetesi