15 / 05 / 2024

Kula Dereköy'ün üst yapısı yenileniyor!

Kula Dereköy'ün üst yapısı yenileniyor!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MASKİ ve Kula Belediyesi işbirliğinde devam eden kanalizasyon ve içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.




Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MASKİ ve Kula Belediyesi işbirliğinde devam eden kanalizasyon ve içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.


MASKİ ile Kula Belediyesi’nin beraber yürüttüğü kanalizasyon ve içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları devam ediyor. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mesut Kayalı, MASKİ Kula Sorumlusu Adem Zobudoğuş ve Dereköy Muhtarı Mehmet Ali Hancı ile birlikte tamamlanan kanalizasyon ve devam eden içme suyu şebeke hattı döşemesi çalışmalarını inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Başkan Tosun, çalışma yapılan noktalarda mahalle sakinleri ile sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.


Dereköy’ün Yarım Asırlık İçme Suyu Şebekesi Yenileniyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula Belediyesi işbirliği ile Dereköy Mahallesi’nin yaklaşık 25 yıllık eski içme suyu hattı komple yenileniyor. Ayrıca, mahalleye yeni bir terfi hattı döşeniyor. Dereköy’de ki toplam 11 bin 500 metrelik içme suyu hattı döşemesi tamamlandığında, mahallenin deforme olan hattından kaynaklı patlaklar ve kesintiler son bularak, vatandaşlar daha sağlıklı içme suyuna kavuşak.


Başkan Tosun, “Altyapı ve Üstyapısıyla Dereköy Modern Bir Yüze Kavuşacak’’

Kula’nın tüm mahallerine her yere eşit hizmet anlayışıyla hizmet götürdüklerini belirten Başkan Tosun, “Dereköy mahallemizdeki öncelikle altyapı sorunlarını çözeceğiz. Sorunlara ürettiğimiz çözümlerin kalıcı olması için öncelik sırasına göre çalışmaları sürdürüyoruz. Kanalizasyon ve içme suyu şebekesi yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Dereköy’ün kilit parke taş döeşemesi, ışıklandırma ve çevre düzenlemesi çalışmaları da yapılarak modern bir görünüme kavuşacak. Bu hizmetlerin yapılmasında büyük emekleri olan Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Çoşkun ve MASKİ personeline teşekkür ederim” dedi.



Kula Belediyesi



Geri Dön