Turizm

Kulak İnşaat, Abu Dhabi’deki otel projesine başladı!

Kulak İnşaat, şimdi de Körfez’in simgesi olacak lüks otellerin inşası için kolları sıvadı. İlk olarak 200 milyon dolarlık Abu Dhabi’deki otele start veren Kulak İnşaat, 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi.

73 yıllık tecrübesiyle ödüllü konut projelerine imza atan Kulak İnşaat, yurt dışında geliştirdiği altyapı işlerinin ardından, şimdi de lüks otel inşaatları için kolları sıvadı. Körfez bölgesinde planlanan 5 yıldızlı lüks otelleri inşa edecek olan Kulak İnşaat, işe Birleşik Arap Emirlikleri’nden (BAE) biri olan Abu Dhabi’de yapılacak 5 yıldızlı otel inşaatıyla başladı. 2017 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi planlanan ve 200 milyon dolar maliyetle hayata geçirilecek olan otel, Kulak İnşaat’ın Körfez’de inşa edeceği otellerin en küçüğü olacak. 


Abu Dhabi’nin önemli yatırımları arasında yer alacak otel, piramit şeklinde tasarlandı. Toplam 54 bin 269 metrekare inşaat alanına sahip olan 30 kat olarak inşa edilen otelde geniş lobi, 13 alakart restoran, kahve dükkanı, snack bar, iş merkezleri, çocuk kulübü, çok amaçlı salonlar ve perakende alanlar yer alacak. Projede sinema salonu, hobi salonu, erkek/kadın müşteriler için spa merkezleri, hamamlar, kapalı yüzme havuzu, 267 standart odası, 34 bağlantılı oda, 8 engelli odası, 60 suit oda, 4 kral suit odası, 1 teras katı zemini ve kapalı otopark alanları da bulunuyor. 


Yüksek kalite ve abartılı dekorasyonuyla dikkat çekmesi planlanan otel, deniz manzarasıyla da ön plana çıkacak. Otelin işletmesi de yine bir Türk şirketi tarafından gerçekleştirilecek. 

Öte yandan; Körfez bölgesinde 5 lüks otelin inşaatını da yüklenecek olan ve bu projelerle ilgili sözleme aşamasına gelen Kulak İnşaat’ın, bölgedeki başka yatırımlarla ilgili çalışmaları önümüzdeki dönemde de devam edecek. 


Temelleri 1943 yılında Kulak Ailesi tarafından atılan Kulak İnşaat, 73 yıldır yurt içinde ve yurt dışında alt ve üstyapı inşaatlarına imza atıyor. Uluslararası müteahhitlik belgesine sahip olan şirket, bugüne kadar toplam alanı 4 milyon m2 olan 40 binden fazla konut inşa etti. Okul, yurt, otoyol, endüstriyel tesisler, havalimanı gibi önemli projelere de imza atan Kulak İnşaat, aynı zamanda NATO’nun da resmi müteahhit şirketi olma özelliği taşıyor.


Büyükçekmece’ye 44 lüks villa

Kulak İnşaat’ın iştiraklerinden olan ve İstanbul’daki inşaat çalışmalarını yürütmek üzere kurulan ‘KLK YAPI’nın devam eden yatırımları arasında ise Büyükçekmece’de konumlandırılan 44 seçkin villanın yer aldığı ‘Valle Lacus’ projesi de bulunuyor. 

‘International Property Awards’dan ‘Türkiye Konut Geliştirme Kategorisi’nde ‘yüksek övgü’ anlamına gelen ‘Highly Commended Awards’ı da alan proje; enerji ve ısıtma tasarruf sistemleriyle dikkat çekiyor. 

Sarıyer’de yapımı devam eden ‘Panorama Suits’ projesinin yanı sıra, KLK YAPI’nın hayata geçirmek üzere olduğu birçok konut projesi de bulunuyor.


Web: http://www.kulakco.com.tr/


Haber Star Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

KULAK inşaat, yurt dışında geliştirdiği altyapı işlerinin ardından şimdi de lüks otel inşaatları için kollan sıvadı. Körfez bölgesinde planlanan 5 yıldızlı lüks otelleri inşa edecek olan Kulak İnşaat, işe Birleşik Arap Emirlikleri'nden (BAE) biri olan Abu Dabi'de yapılacak 5 yıldızlı otel inşaatıyla başladı. Otel, 2017 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi planlanan ve 200 milyon dolar maliyetle hayata geçirilecek. Körfez bölgesinde 5 lüks otelin inşaatını da yüklenecek olan ve bu projelerle ilgili sözleme aşamasına gelen Kulak İnşaat'ın, bölgedeki başka yatırımlarla ilgili çalışmaları devam edecek. 


Star 




Haber Adana Beş Ocak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Yurtiçinde ve yurtdışında 73 yıldır önemli projelere imza atan Kulak İnşaat, şimdi de Körfez'in simgesi olacak lüks otellerin inşası için kollan sıvadı.İlk olarak 200 milyon dolarlık Abu Dhabi'deki otele start veren Kulak İnşaat. 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi. 

73 yıllık tecrübesiyle ödüllü konut projelerine imza atan Kulak İnşaat, yurt dışında geliştirdiği altyapı işlerinin ardından, şimdi de lüks otel inşaatlan için kollan sıvadı. Körfez bölgesinde planlanan 5 yıldızlı lüks otelleri inşa edecek olan Kulak İnşaat, işe Birleşik Arap Emirlikleri'nden (BAE) biri olan AbuDhabi'de yapılacakS yıldızlı otel inşaatıyla başladı. 2017 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi planlanan ve 200 milyon dolar maliyetle hayata geçirilecek olan otel. Kulak İnşaat'ın Körfez'de inşa edeceği otellerin en küçüğü olacak. Abu Dhabi'nin önemli yatırımları arasında yer alacak otel. piramit şeklinde tasarlandı. Toplam 54 bin 269 metrekare inşaat alanına sahip olan30 kat olarak inşa edilen otelde geniş lobi. 13 alakart restoran, kahve dükkanı, sııackbar, iş merkezleri, çocuk kulübü, çok amaçlı salonlar ve perakende alanlar yer alacak. Projede sinema salonu, hobi salonu, erkek/kadın müşteriler için spa merkezleri, hamamlar, kapalı yüzme havuzu, 267 standart odası, 34 bağlantılı oda, 8 engelli odası, 60 suit oda, 4 kral suit odası, 1 teras katı zemini ve kapalı otopark alanları da bulunuyor. 

Yüksek kalite ve abartılı dekorasyonuyla dikkat çekmesi planlanan otel, deniz manzarasıyla da ön plana çıkacak. Otelin işletmesi deyine bir Türk şirketi tarafından gerçekleştirilecek. Öte yandan; Körfez bölgesinde 5 lüks otelin inşaatını da yüklenecek olan ve bu projelerle ilgili sözleme aşamasına gelenKulak İnşaat'ın, bölgedeki başka yatınmlarla ilgili çalışmaları önümüzdeki dönemde de devam edecek. 



Adana Beş Ocak





Haber Adana İlk Haber Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Yurt içinde ve yurt dışında 73 yıllık tecrübesiyle ödüllü konut projelerine imza atan Kulak İnşaat, yurt dışında geliştirdiği altyapı işlerinin ardından, şimdi de lüks otel inşaatları için kolları sıvadı. Körfez bölgesinde planlanan 5 yıldızlı lüks otelleri inşa edecek olan Kulak İnşaat, işe Birleşik Arap Emirlikleri'nden (BAE) biri olan Abu Dhabi'de yapılacak 5 yıldızlı otel inşaatıyla başladı. 2017 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi planlanan ve 200 milyon dolar maliyetle hayata geçirilecek olan otel, Kulak İnşaat'ın Körfez'de inşa edeceği otellerin en küçüğü olacak. Abu Dhabi'nin önemli yatırımları arasında yer alacak otel, piramit şeklinde tasarlandı. Toplam 54 bin 269 metrekare inşaat alanına sahip olan 30 kat olarak inşa edilen otelde geniş lobi, 13 alakart restoran, kahve dükkanı, snack bar, iş merkezleri, çocuk kulübü, çok amaçlı salonlar ve perakende alanlar yer alacak. Projede sinema salonu, hobi salonu, erkek/kadın müşteriler için spa merkezleri, hamamlar, kapalı yüzme havuzu, 267 standart odası, 34 bağlantılı oda, 8 engelli odası, 60 suit oda, 4 kral suit odası, 1 teras katı zemini ve kapalı otopark alanları da bulunuyor. Yüksek kalite ve abartılı dekorasyonuyla dikkat çekmesi planlanan otel, deniz manzarasıyla da ön plana çıkacak. Otelin işletmesi de yine bir Türk şirketi tarafından gerçekleştirilecek. Öte yandan; Körfez bölgesinde 5 lüks otelin inşaatını da yüklenecek olan ve bu projelerle ilgili sözleme aşamasına gelen Kulak İnşaat'ın, bölgedeki başka yatırımlarla ilgili çalışmaları önümüzdeki dönemde de devam edecek. 

Temelleri 1943 yılında Kulak Ailesi tarafından atılan Kulak İnşaat, 73 yıldır yurt içinde ve yurt dışında alt ve üstyapı inşaatlarına imza atıyor. Uluslararası müteahhitlik belgesine sahip olan şirket, bugüne kadar toplam alanı 4 milyon m2 olan 40 binden fazla konut inşa etti. Okul, yurt, otoyol, endüstriyel tesisler, havalimanı gibi önemli projelere de imza atan Kulak İnşaat, aynı zamanda NATO'nun da resmi müteahhit şirketi olma özelliği taşıyor. 


Büyükçekmece'ye 44 lüks villa 

Kulak İnşaat'ın iştiraklerinden olan ve İstanbul'daki inşaat çalışmalarını yürütmek üzere kurulan 'KLK YAPI'nın devam eden yatırımları arasında ise Büyükçekmece'de konumlandırılan 44 seçkin villanın yer aldığı 'Valle Lacus' projesi de bulunuyor. 'International Property Awards'dan Türkiye Konut Geliştirme Kategorisi'nde 'yüksek övgü' anlamına gelen 'Highly Commended Avvards'ı da alan proje; enerji ve ısıtma tasarruf sistemleriyle dikkat çekiyor. Sarıyer'de yapımı devam eden 'Panaroma Suits' projesinin yanı sıra, KLK YAPI'nın hayata geçirmek üzere olduğu birçok konut projesi de bulunuyor. 


Adana İlk Haber



Haber Hürriyet Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı....


73 yıldır yurtiçi ve yurtdışında projeler gerçekleştiren Kulak İnşaat'ın, tüm projelerinde hem müşterileri hem de çalışanları için en iyi standartları sağlayarak, bulunduğu lokasyona değer katan projeler ürettiğine dikkat çeken Kulak İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarkan Kulak, Adana Yüreğir'in en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyan 6% dairelik Kulak Kent projesinde kısa bir sürede son aşamaya geldiklerini söyledi. Yurtdışı yatırımları da hız kesmeden devam ettiklerinin altını çizen Tarkan Kulak, "inşaatını gerçekleştirdiğimiz alışveriş merkezleri, hava alanları, yollar. 

okullar, spor merkezleri, askeri tesisler, endüstriyel yapılar ve konut projelerinde odağımıza insanı koyduk. Titizlikle çalışarak buğun gurur duyduğumuz projeleri hayata geçirdik" diye konuştu. 


BÜYÜKÇEKMECE'DE VİLLA 

Kulak İnşaat A.Ş.'nin yüzde yüz iştiraki olan KLK Yapı A.Ş. tarafından İstanbul'un Buyukçekmece ilçesinde tamamlanma aşamasına gelen Valle Lacus hakkında da bilgi veren Tarkan Kulak, "Büyükçekmece Gölü'nün kıyısında. 110 bin metrekarelik alanda. 44 seçkin villadan oluşan proje, farklı dizaynda işlevsel sosyal tesisi ve kişiye özel alanlarıyla kullanıcısına premium bir yaşam sunuyor" dedi. Kulak İnşaat'ın İstanbul'da startını verdiği bir diğer projenin ise Sarıyer'de yükseldiğine dikkat çeken Kulak, projede 171 konut. 4 iş yeri olacağını ifade etti. Yurt dışında devam eden projelerinden birisinin de Abu Dhabı'de yükselen 5 yıldızlı otel ptojesi olduğunu belirten Kulak, Türkiye'nin uluslararası ticarette önemli geçiş noktalarından birisi olan Mersin Limanı'nın geliştirilmesi projesinin de Kulak İnşaat A.Ş.'nin üstlendiği teknik projeler arasında yer aldığını söyledi. 


Hürriyet Emlak