Teknoloji

Kullanıcılar gibi Elon Musk da şikayetçiymiş! Twitter’da ‘sıfır reklam’ devri…

Ünlü sosyal medya platformunu satın aldıktan sonra, platforma yönelik her hamlesi çok konuşulan Elon Musk’ın  twitter reklam politikasından kullanıcıları gibi kendisinin de rahatsız olduğu ortaya çıktı. Dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan etkili sosyal medya platformunu satın aldıktan sonra binlerce çalışanı işten çıkarmak, twitter merkez binasındaki kuş heykelini satışa çıkarmak dahil bir çok radikal ve sansasyonel adım atan Elon Musk,  platformdaki reklamlar miktarının azaltılacağını açıkladı

Elon Musk’ın devraldığı Twitter’da reklam politikasında değişime gidiliyor. Dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan etkili sosyal medya platformunu satın aldıktan sonra binlerce çalışanı işten çıkarmak, twitter merkez binasındaki kuş heykelini satışa çıkarmak dahil bir çok radikal ve sansasyonel adım atan Elon Musk,  platformdaki reklamlar miktarının azaltılacağını açıkladı.

ABONE OLANLAR REKLAMLARI TAMAMEN DE KALDIRABİLECEK

Gelen haberlere göre, kullanıcıların reklamları bütünüyle devre dışı bırakmalarına imkan tanıyan bir abonelik modeli üzerinde çalışmalar da sürüyor.

REKLAM VERENLER DE MUSK’IN POLİTİKALARINDAN RAHATSIZ

2022 ekiminde platformu satın almasının hemen ardından şirketin gelirlerini çeşitlendirme

Google’da acil toplantı çağrısı!  ChatGPT krizi büyüyor!

Philips ambilight TV indirimde mi? Fiyatı kaç TL? 21 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Huawei Nova 9 SE özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 21 Ocak 2023 Fiyat listesi

İşsizseniz ilaç gibi gelecek! Bakanlık tam 2.833 TL veriyor! Nasıl başvurulur?