İş Fırsatları

Kültür ve Turizm Bakanlığı 30 ilde 154 personel alacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı iş başvurusu nasıl yapılır?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 30 ilde 154 personel alacak. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı 154 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?Bakanlık tarafından yayınlanan iş ilanına göre, söz konusu iş pozisyonları için Lise, önlisans ve lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilir

Kültür ve Turizm Bakanlığı 154 personel alacak. Bakanlık tarafından yayınlanan iş ilanına göre, söz konusu iş pozisyonları için Lise, önlisans ve lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilir.

Söz konusu personel alımı branşları şu şekilde; Mimar, mühendis, şehir plancısı, tekniker ve teknisyen.

Hangi şehirlerde alım yapılacak?

İstanbul, Ankara, Zonguldak, Kayseri, Batman, Çankırı, Diyarbakır, Afyonkarahisar, Edirne, Kocaeli, Aydın, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla, Muş, Samsun, Sivas, Van, Adana, Bursa, Şanlıurfa, Tunceli, Balıkesir, Erzurum, Mardin,  Elazığ, Gaziantep, Eskişehir ve Hatay.

Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır?

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır?

Söz konusu pozisyonlar için başvuru yapacak olan adaylar için başvurular online’ dır. Adaylar Başvuru ekranı olarak verilen link üzerinden kariyer kapısı sistemine giriş yapıp Kültür Ve Turizm Bakanlığı ilanını bulup başvurusunuj gerçekleştirebilir.

Adaylar için başvurular henüz alınmaya başlanmamış olup müracaatlar 29 Nisan ile 13 Mayıs 2022 tarihleri arasında online şekilde gerçekleştirilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 154 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Kamupersoneli'nin aktardığına göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın iş ilanlarına başvuru yapmak isteyenlerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekiyor.

Söz konusu pozisyon için adayların başvuru tarihine kadar 18 yaşını tamamlaması gerekiyor.

Kamu haklarından mahrum bulunana adaylar belirtilen ilana başvurularını yapamayacaktır.

Askerlik durumu itibari ile başvuruda bulunmak isteyen erkek adayların askerlikte muaf olması gerekiyor.

Başvuru yapacak adayların başvuru kılavuzu şeklinde aşağıda verilen link üzerinde yer alan her unvanın altında yazan mezuniyet şartını taşımak gerekmektedir.

ÖSYM tarafından her yıl gerçekleştirilen KPSS sınavının 2020 yılında gerçekleştirilen sınavdan en unvanın gerektirdiği Kamu Personeli Seçme Sınavı puanına sahip olma,

İş ilanına başvuruda bulunmak isteyen kişilerin T.C.K üzerinde de belirtilen belirli suçlardan daha önce yargılanmamış olması veya mahkum olmamış olması şartları ile kültür ve turizm bakanlığı bünyesinde çalışmak üzere personel alımı yapılacağının kılavuzu resmi gazete üzerinden yayınlanmıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 355 personel alacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı 355 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 149 personel alacak! İş arayanlar dikkat! Yazılı ve sözlü sınav yapılmayacak!

PTT 55 bin personel alacak! PTT personel alımı şartları neler? PTT personel alımı başvuru tarihleri belli oldu mu?