28 / 04 / 2024

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS şartsız personel alacak! İşte başvuru şartları!

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS şartsız personel alacak! İşte başvuru şartları!

Kültür ve Turizm Bakanlığı yaptığı açıklamada KPSS şartsız personel alacağını açıkladı. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın personel alımı için aranan şartlar neler? İşte söz konusu iş ilanıyla ilgili detaylar...



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı merakla beklenen yeni personel alım ilanını yayımladı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bu kapsamda Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki personel açığını kapatmak için yeni alımlar gerçekleştirilecek.

Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın merakla beklenen memur alımı başvuru şartları nelerdir? İşte söz konusu alımlar ile ilgili detaylar…

Karar'da yer alan habere göre Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Yurtdışı ve Akraba Topluluklar Yürütme Kurulu (YTB) çalışanlarıyla ilgili yeni iş ilanı yayımlandı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre bu kapsamda, Yurtdışı ve Akraba Topluluklar Yürütme Kurulu bünyesindeki personel açığının kapatılması amacıyla farklı alanlara alımlar gerçekleştirilecek. 
Verilen detaylara göre yazılı ve sözlü sınavları geçmeyi başaran alanında uzman toplam 10 kişi, bakanlık bünyesinde istihdam edilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS şartsız personel alacak! İşte başvuru şartları!

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI İÇİN BAŞVURULAR NE ZAMAN SON BULACAK?

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre söz konusu alımlar için başvuru yapmak isteyen adaylar için son tarih 18 Aralık 2023 şeklinde açıklandı. Adaylar söz konusu alımlar için başvuru işlemlerini, Türkiye Yurtdışı ve İlgili Topluluklar Başkanlığı (Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım) ve Kariyer Kapısı Yurtdışı ve İlgili Topluluklar Başkanlığı (Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım) ve Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirecek.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Pek çok kişinin yakından takip ettiği Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın merakla beklenen memur alımı için bazı şartların da taşınması gerekiyor. 

Söz konusu alımlar için genel memur alım şartları aranırken ayrıca buna ek olarak adaylarda yabancı dil şartı da aranıyor. Bu kapsamda iş ilanı için başvuru yapacak adayların YDS sınavında minimum (B) seviyesini sağlamış olmaları veya eşdeğer bir yabancı dil bilgisinin olması gerekiyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 45 milyar TL!

Milli Emlak'tan İzmir'de yüzde 20 indirimle satılık arsa!

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?


Geri Dön