28 / 04 / 2024

Kültür ve Turizm Bakanlığı yüksek maaşı personel alacak! Son tarih 16 Ekim! Acele edin!

Kültür ve Turizm Bakanlığı yüksek maaşı personel alacak! Son tarih 16 Ekim! Acele edin!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 30 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların 16 Ekim’e kadar devam edeceği öğrenilirken, başvuruya ilişkin tüm detaylar da belli oldu.



Kültür ve Turizm Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden yayımladığı ilan kapsamında bünyesinde görevlendirmek üzere 30 kültür ve turizm uzman yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru için genel şartlar yayımlanırken, adayların mezun oldukları bölüme göre özel şartların da olduğu belirtildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı yüksek maaşı personel alacak! Son tarih 16 Ekim! Acele edin!

BAŞVURU ŞARTLARI

  • 657 sayılı Devlet Memurları Yasası’nın 48’inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde belirtilen genel koşulları sağlamak,

  • b) Sınavın gerçekleşeceği yılın ocak ayının ilk günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak,

  • (01 Ocak 1988 ve daha sonra doğan adaylar başvurabilecek)

  • c) İlanda belirtilen kadrolar doğrultusunda ilgisine göre en az 4 yıllık lisans eğitimi veren veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) onay verilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarının; Hukuk Fakültesi mezunu, İktisat, Siyasal Bilgiler ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin İktisat ve Maliye bölümlerinden birinin mezunu, aynı zamanda, Siyasal Bilgiler ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin (İİBF) Uluslararası İlişkiler bölümü, Siyasal Bilgiler ile İİBF, Arkeoloji bölümü, Sanat Tarihi bölümü, Mimarlık bölümü, Makine Mühendisliği bölümü, Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü, İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu olmak.

  • Aynı zamanda, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 2022 ve 2023 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan (KPSS) talep edilen minimum puanı almak olmak şartları aranıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı yüksek maaşı personel alacak! Son tarih 16 Ekim! Acele edin!

 BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ

  • Söz konusu kadrolara başvuru yapmak isteyen adaylar, başvurularını elektronik ortamda 02 Ekim 2023 - 16 Ekim 2023 tarihleri arasında, e-Devlet Kapısı sisteminden Kültür ve Turizm Bakanlığı ya da Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden gerçekleştirebilecek.

  • Talep edilen şartlardan herhangi birini taşımadığı tespit edilen adayların müracaatı değerlendirmeye alınmayacak.

  • Adaylar alıma yönelik tüm bilgileri Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın internet sitesi ve Kariyer Kapısı üzerinden görüntüleyebilecek.

DAHA FAZLA DETAY VE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Emekliye zam oranı şekillendi! Masada 3 oran var! Yüzde 25.11, 37.76 ve 39.61’lik zamlı maaşlar kuruş kuruş hesaplandı!

Akaryakıtta tarihe geçecek indirim! İlk kez bu kadar büyük bir indirim geliyor! İndirimi duyunca şoke olacaksınız!

Borsa İstanbul tarihinin en büyük halka arzı onaylandı! Toplam arz büyüklüğünü duyanlar kulaklarına inanamadı!


Geri Dön