28 / 04 / 2024

Kulvar Residence Esenyurt satış ofisi!

Kulvar Residence Esenyurt satış ofisi!

Firma: Kulvar Yapı

Proje: Kulvar Residence

Kulvar Residence Esenyurt satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin inşaat başladıktan 20 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen Kulvar Residence'ta metrekare birim fiyatı 2.750 liradan başlıyor...



İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt'ta yer alan  Kulvar Residence  Esenyurt satış ofisi bilgilerinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Kulvar Yapı imzası ile hayata geçirilen Esenyurt Kulvar Residence fiyatları ne kadar sorusuna metreakresi 2.750 liradan başlıyor yanıtı veriliyor.


Kulvar Residence Esenyurt satış ofisi bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 855 54 24 olarak belirlendi. Projede, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, otopark, güvenlik, fitness center bulunuyor.


Kulvar Residence ne zaman teslim edilecek sorusuna inşaat başladıktan 20 ay sonra yanıtı veriliyor.  Esenyurt Kulvar Evleri ödeme planı kapsamında firma bünyesinde kişiye özel vadelendirme imkanı sunuluyor.


Ruhsat çalışmaları devam eden Kulvar Rezidans Esenyurt projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.

Kulvar Residence 26.01.2016 tarihli fiyat listesi için tıklayın!

Kulvar Residence Esenyurt satış ofisi!

Telefon: 0212 855 54 24 

Web: http://www.kulvaryapi.com.tr/

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön