Beyaz Eşya

Kumtel elektrikli ısıtıcılarda görülmemiş fırsatlar! İşte en cazip Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kış mevsimi yaklaştı ve havalar soğumaya başladı. Herkes ofis veya evine elektrikli ısıtıcı ararken, Kumtel elektrikli ısıtıcılarda muhteşem indirim sizleri bekliyor. İşte,  Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi.. Bu gibi durumlarda hem içimizi ısıtacak, hem konforlu kullanım imkanı sağlayacak, hem havayı fazla kurutmayacak, hem de enerji tasarrufuna güvenebileceğimiz kaliteli ev ısıtıcısı ihtiyaç duyarız

Soğuk geçen kış aylarında geceleri,  kalorifer ya da merkezi ısıtmanın yetmediği ya da evin bazı bölgelerini verimli şekilde ısınmadığı günler olabiliyor. Bu gibi durumlarda hem içimizi ısıtacak, hem konforlu kullanım imkanı sağlayacak, hem havayı fazla kurutmayacak, hem de enerji tasarrufuna güvenebileceğimiz kaliteli ev ısıtıcısı ihtiyaç duyarız. Kimi zaman bahar mevsimlerinde balkonumuzu ya da terasımızı ısıtmak için bile bu faydalı ev aletlerini kullanabiliriz.

www.kumtel.com

Editör Notu: Bu haber 21 Eylül 2022 tarihinde saat 12:02'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 45 kuruş, euro 18 lira 26 kuruş, altının gramı ise 1.009 lira değerindedir.

Bosch Serie 6 buzdolabı şimdi MediaMark’ta en düşük fiyatıyla sizi bekliyor! Bosch 21 Eylül 2022 fiyat listesi.

Migros'ta beyaz ete yüzde 20 indirim! Migros 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

En popüler kahve makinesi en uygun fiyata bu haberde! Philips 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

En ucuz haliyle PHILIPS Marathon Ultimate süpürge! İşte o adresler! Philips  21 Eylül 2022 fiyat listesi…