Beyaz Eşya

Kumtel fanlı ısıtıcılar ne kadar? İşte Kumtel ısıtıcı fiyatları! 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kış aylarının yaklaşması ile birlikte uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Kumtel ısıtıcı fiyatları da merak ediliyor. Peki, Migros’da satılan Kumtel fanlı ısıtıcılar ne kadar? 2 Ekim 2022 fiyat listesi…Uygun fiyatlarıyla herkesin odak noktası olan Kumtel ısıtıcılar da  en çok merak edilenler arasında

Kış aylarının yaklaşması ile birlikte vatandaşlar ısıtıcı fiyatlarını araştırmaya devam ediyor. Uygun fiyatlarıyla herkesin odak noktası olan Kumtel ısıtıcılar da  en çok merak edilenler arasında.

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte doğalgaz faturasını bir nebze olsun düşürmek isteyenler elektrikli ısıtıcılara yöneliyor. Kış aylarının en soğuk gecelerinde kalorifer ya da merkezi ısıtmanın yetmediği ya da evin bazı bölgelerini verimli şekilde ısınmadığı günler olabiliyor. Bu gibi günlerde hem içimizi ısıtacak, hem konforlu kullanım imkanı sağlayacak, hem de enerji tasarrufuna güvenebileceğimiz kaliteli ev ısıtıcısı ihtiyaç duyarız. Elektrikli ısıtıcılar vatandaşlar tarafından bahar mevsimlerinde dahi balkon ya da teras ısıtmak için bile kullanılıyor.

Peki, Migros’da satılan Kumtel elektrikli ısıtıcılar ne kadar? Kumtel fanlı ısıtıcı fiyatları ne kadar? Kumtel elektrikli ısıtıcılar kaç TL, indirim var mı? 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

İŞTE KUMTEL ELEKTRİKLİ ISITICILAR

Kumtel Ks-6331 Fanlı Isıtıcı: 299,00 TL

Kumtel Orbit Mh 1800W Dik Isıtıcı: 799,00 TL

Kumtel Lx-2832 1500W Delux Siyah Isıtıcı: 339,00 TL

AYRINTILI BİLGİ İÇİN:  https://www.migros.com.tr/

Editör Notu: Bu haber 2 Ekim 2022 tarihinde saat 23.35'te yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 58 kuruş, euro 17 lira 21 kuruş, altının gramı ise 1003 lira değerindedir.

İran Türkiye’ye doğalgazı kesti! İşte nedeni!

Akbank’tan dev kampanya! Katılan herkese 1.500 TL promosyon kazanma şansı!

İki büyük banka iflas etti iddiası! Milyonlar parasını çekmeye başladı!