28 / 04 / 2024

Kumtel HM-01 mikrodalga fırında dev indirim! İşte fiyatı ve teknik özellikleri!

Kumtel HM-01 mikrodalga fırında dev indirim! İşte fiyatı ve teknik özellikleri!

Küçük ev aletleri konusunda konusunda adından sıkça söz ettiren Kumtel, mikrodalga fırında resmen çığır açacak bir ürün piyasaya sundu. Kumtel, bu ürüne ilişkin tüm teknik özelliklerini paylaşırken, ürünün fiyatında da indirime gidildiği öğrenildi.



Mutfağınızda yer almasını isteyeceğiniz bu ürün sizlere büyük kolaylık sağlayacak. Dayanıklı ve teknolojik özellikleri ile ürünlerinizi hızlı bir şekilde ısıtabilirsiniz. Bu sayede hızlı bir şekilde sofralar hazırlayabilir ve bunun yanı sıra, konforun tadını çıkarabilirsiniz. Kumtel HM-01 Siyah Mikrodalga’nın 20 litre olan iç hazne kapasitesi ile beraber daha fazla ürünü işleme alabilirsiniz. Bu durum, daha fazla yemek servisi yapmanıza fırsat verir ve aynı zamanda, kalabalık misafirle karşısında paniksiz kalmanızı olanağını sunar. 700 W olan gücü ile beraber zorlu yemekleri de herhangi bir problem yaşamadan ısıtabilirsiniz.

Kumtel HM-01 mikrodalga fırında dev indirim! İşte fiyatı ve teknik özellikleri!

KUMTEL SİYAH MİKRODALGA İLE GELEN KOLAYLIK

İçerisinde yer alan birden çok özelliği ile bu ürün sizin mutfak tecrübenizi güzel hale getirir. Hem beyaz hem de kolay temizlenebilir olan iç haznesi ile temizlik konusunda hiçbir zaman problem yaşamazsınız. Bununla beraber, yaptığınız en yemeklerin en zorlu bulaşıklarını bile sorun yaşamadan temizleyebilirsiniz. Bu sayede günün geri kalan zamanlarında planlarınızı icra edebilir ve ayrıca, zamandan büyük oranda tasarruf edersiniz.

Öte yandan, Kumtel HM-01 mikrodalga fırın, beyaz rengi ile bulunduğu ortama hızlı bir şekilde adapte olur. Naif ve güzel görüntüsü ile beraber alana estetik görünüm olarak yüksek seviyede de katkı sağlar.

KUMTEL HM-01 MİKRODALGA FIRININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Güç (W): 700

  • Izgara: Yok

  • Derinlik (cm): 42

  • Yükseklik (cm): 31

  • Fırın Hacmi: 20

Kumtel HM-01 mikrodalga fırında dev indirim! İşte fiyatı ve teknik özellikleri!

KUMTEL HM-01 MİKRODALGA FIRININ FİYATI

  • 1.849 TL: Trendyol

  • 1.899 TL: PTT AVM/Polybotum

  • 2 bin 014 TL: Trendyol/ Polybotum

  • 2 bin 182 TL: Hepsiburada/Koala Pazarlama

AYRINTILAR İÇİN: https://www.kumtel.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 19 Kasım 2023 tarihinde saat 03.48'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 28.67 Türk Lirası, Euro 31.33 Türk Lirası, altının gramı ise 1824 Türk Lirası değerindedir.

Vestfrost VF 90 büro tipi mini buzdolabının fiyatı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Hem filtre kahve hem de çay makinesi! Karaca Çaysever Robotea Pro 4in1 konuşan çay ve filtre kahve makinesi satışta!


Geri Dön