Ekonomi

Kurban Bayram öncesi o şehre talep arttı!

Kurban Bayramı tatiline az bir zaman kala vatandaşlar tatil planları yapmaya başladı. Tatili için en çok da o şehre talep arttı. İşte detaylar!Şimdiden doluluk oranı yüzde 70'i buldu

Antalya'nın Kaş ilçesinde pandemi döneminde tercih edilen, izole tatilin adresi olarak da bilinen lüks villalarda bayram öncesi doluluk oranı her geçen gün artıyor. Şimdiden doluluk oranı yüzde 70'i buldu.

İşte haberin ayrıntıları…

TÜRSAB Batı Antalya Bölge Başkanı Hüseyin Gencer’in bu konuya dair yaptığı açıklamasında şunları söyledi; "Geçen seneye oran ile rezervasyonlar arttıkça artıyor. Temmuz ayında da yüzde 100 doluluk bekleniyor.”

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan Angelina Jolie'ye, Brad Pitt ve David Beckham'a kadar birçok ünlü ile iş insanının tatil için tercih ettiği Antalya'nın Kaş ilçesi Kalkan Mahallesi'ndeki lüks villalar, pandemi döneminde izole tatilin bilinen adreslerinden biri oldu. 'Sıfır temaslı' tatilin haftalığına on binlerce lirayı gözden çıkaran tatilcilerden sonra lüks villa turizmi daha geniş kesime yayılmaya başladı.

Yarın hava nasıl olacak? Yeni haftada hava güneşli mi olacak?

Yarın elektrik kesintisi olacak mı? İşte 12 Haziran Pazartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!