Ulaşım

Kurban Bayramı öncesi otobüs biletlerine zam üstüne zam geldi! Bakanlıktan otobüs firmalarına ‘ceza’ açıklaması!

Artan akaryakıt fiyatları ve talebin yükselmesi sebebiyle Kurban Bayramı tatilinde otobüs bileti fiyatlarında da ciddi artış oldu. Kurban Bayramı tatili öncesinde otobüs firmalarına yönelik denetimleri artıran Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması geldi...Artan akaryakıt fiyatları ve talebin yükselmesi sebebiyle Kurban Bayramı tatilinde otobüs bileti fiyatlarında da ciddi artış oldu

Kurban Bayramı’nda resmi tatilin 9 güne çıkarılmasıyla birlikte çalışmak zorunda olmayan vatandaşlar ya tatile ya da memleketlerine gitmek için çeşitli yollar aramaya başladı. Artan akaryakıt fiyatları ve talebin yükselmesi sebebiyle Kurban Bayramı tatilinde otobüs bileti fiyatlarında da ciddi artış oldu. Kurban Bayramı tatili öncesinde otobüs firmalarına yönelik denetimleri artıran Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, fahiş fiyattan bilet sattığının tespit edildiği firmalara idari para cezası uygulanacağını duyurdu.

Otobüs biletlerinden alınan fahiş komisyon Rekabet Kurulu'na takıldı! Obilet'e soruşturma

Ünlü bilet devine büyük soruşturma

Otobüs bileti fiyatları zam şampiyonu oldu! Metro, Pamukkale, Kamil koç, Çanakkale Truva... 5 Temmuz 2022 fiyat listesi!