Kent Haberleri

Kurban Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün otobüsler bedava mı? Köprü ve otoyollar ücretsiz mi?

Kurban Bayramı bugün itibarıyla başladı. Bu kapsamda vatandaşlar toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığını sorguluyor. İşte konuya ilişkin merak merak edilen tüm detaylar...Bayrama ilişkin toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı da gündemde yer almaya başladı

Kurban Bayramı bugün itibarıyla başladı. Bayrama ilişkin toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı da gündemde yer almaya başladı.

Kurban Bayramı bügun itibarıyla başladı. Bu kapsamda vatandaşlar toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığını sorguluyor. Vatandaşlar, "Toplu taşımalar bayram boyunca ücretsiz mi?, Kurban Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün otobüsler bedava mı?" sorularına yanıt arıyor.

İşte konuya ilişkin merak edilenler...

BUGÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Milliyet'te yer alan detaylara göre, 28 Haziran Çarşamba günü saat 00.00'dan başlayarak 1 Temmuz Cumartesi günü saat 24.00'e kadar Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri ile belediyeler ve bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce sürdürülen toplu taşıma hizmetlerinden de ücretsiz olarak faydalanılacak.

KÖPRÜ VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ Mİ?

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; Kurban Bayramı tatili nedeniyle 24 Haziran Cumartesi günü saat 00.00'dan, 3 Temmuz Pazartesi saat 07.00'ye kadar yap-işlet-devlet projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kullanımları ücretsiz olacak.

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

2023 Kurban Bayramı arefe günü 27 Haziran Salı gününe denk geliyor.

2023 Kurban Bayramı 1. gün ise 28 Haziran Çarşamba günü başlıyor. Dört gün sürecek olan bayram 1 Temmuz Cumartesi günü sona eriyor.

HANGİ KÖPRÜLER ÜCRETSİZ OLACAK?

.Kapadokya'da balon fiyatları 100 Euro'dan başlıyor! Yabancılar akın akın gidiyor! 

4 Mevsim İstanbul projesindeki 144 adet villa satışta! Yeni proje...

O ilde yüzde 20 indirim fırsatıyla 12 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan büyük fırsat!