Dış Piyasalar

Küresel piyasalar ABD`nin tarım dışı istihdam verilerine odaklandı!

Aktarılan detaylara göre, küresel piyasalar, ABD'de bankacılık sektörüne ilişkin risklerle karışık bir seyir izlerken, bugün gözler ABD'de açıklanacak istihdam raporundaki verilerinde...Aktarılan detaylara göre, dün bölgesel banka hisselerinin önemli bir bölümünde yüzde 30'u geçen değer kayıpları yaşanırken, bankalar tarafından açıklamalar da endişeleri azaltamadı

Geride kaldığı düşünülen bankacılık krizi ABD'de tekrardan etkili olurken, konuya ilişkin haber akışı da yatırımcıların ilgi odağında bulunuyor.

Aktarılan detaylara göre, dün bölgesel banka hisselerinin önemli bir bölümünde yüzde 30'u geçen değer kayıpları yaşanırken, bankalar tarafından açıklamalar da endişeleri azaltamadı.

Paylaşılan bilgilere göre, söz konusu bankalardan Pacwest'in, stratejik varlıkların satışı dahil olmak üzere opsiyonlarını değerlendirdiğini ve son dönemde ilgi gösteren potansiyel yatırımcı ve partnerlerle görüşmelerin devam ettiği açıklaması sonrası hisseleri de yüzde 50'nin üzerinde değer kaybetmiş oldu. Ayrıca, bankanın hisseleri yüksek oynaklık sebebiyle pek çok kez işleme durduruldu.

Apple'ın gelirleri iPhone satışlarıyla beklentileri aştı!

Borsa neden düşüyor? Düşüş devam edecek mi? 

Altın fiyatları için 14 Mayıs uyarısı. Flaş açıklama az önce geldi