Ekonomi

Küresel piyasalarda karışık seyir!

Yatırımcıların yakından takip ettiği küresel piyasalar, dünya genelinde açıklanan söz konusu makroekonomik verilerin resesyon tehlikesini işaret etmesiyle karışık bir seyir izliyor.Dün ülkede resmi olarak açıklanan verilere göre, Tedarik Yönetim Enstitüsü (ISM) imalat endeksi, haziranda 46 ile piyasa beklentilerinin altında gerçekleşirken, imalat sanayisinde daralmanın devam ettiği kaydedildi

ABD'de enflasyon endişesinin kısmen azalmasıyla rahatlamış olan piyasalar, resesyon fiyatlamalarının güçlenmesiyle birlikte yeniden yön arayışına girdi.

Dün ülkede resmi olarak açıklanan verilere göre, Tedarik Yönetim Enstitüsü (ISM) imalat endeksi, haziranda 46 ile piyasa beklentilerinin altında gerçekleşirken, imalat sanayisinde daralmanın devam ettiği kaydedildi.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, S-P Global tarafından açıklanmış olan 2023 yılının haziran ayına ilişkin imalat sektörü Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) ise beklentiler dahilinde 46,3 oldu.

Tapuda yeni dönem resmen başladı! Noterde tapu devri nasıl yapılır? Tapu sahipleri hemen bakın!

Benzine tam 2 lira 11 kuruş zam geldi! Sürücüler il il fiyatlara şimdi bakın! 

Ata altın, tam, çeyrek ve gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatları bugün kaç lira? 4 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları