Ekonomi

Küresel piyasalarda son durum ne? Endeksler, borsa, dolar yükseldi mi? 

Küresel piyasalarda, artan resesyon endişeleriyle negatif bir seyir hakim olurken, bugünden itibaren yoğunlaşacak makroekonomik veri takvimi yatırımcıların odak noktasında bulunuyor. Peki endeksler, borsa, dolar yükseldi mi?  Bugün ABD Merkez Bankası'nın (Fed) toplantı tutanaklarından alınacak sinyallerin Banka'nın gelecek dönem politikalarına ilişkin soru işaretlerini azaltması beklenirken, varlık fiyatlarında da oynaklığı düşüreceği öngörülüyor

Dünya genelinde ekonomik aktiviteye ilişkin kaygılar günden güne güç kazanırken, merkez bankalarının enflasyonla mücadele kapsamında "şahin" adımlarını sürdürmesi öngörülüyor. Bugün ABD Merkez Bankası'nın (Fed) toplantı tutanaklarından alınacak sinyallerin Banka'nın gelecek dönem politikalarına ilişkin soru işaretlerini azaltması beklenirken, varlık fiyatlarında da oynaklığı düşüreceği öngörülüyor. 

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed'in 26 Temmuz tarihindeki toplantıda yüzde 90 ihtimalle 25 baz puan faiz artıracağı tahminleri öne çıkarken, cuma günü açıklanacak istihdam raporundaki verilerin de yıl sonuna kadar atılacak adımlara ilişkin öngörüleri daha da netleştirebileceği ifade ediliyor. 

Emekliler müjde! Yeni zamlı emekli maaşlarının hesaplara yatırılacağı o tarih belli oldu!

Borsa İstanbul'da ilk hedef 7.500 seviyesi! Yatırımcılar bu detayları sakın gözden kaçırmayın!

Konut fiyatları resmen uçtu! Amerika'da ev almak İstanbul’da ev almaktan daha kolay!

5 Temmuz canlı altın fiyatları: Kapalıçarşı gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli ve gremse altın ne kadar?