27 / 04 / 2024

Kurtköy 360'ta yaşam başlıyor!

Kurtköy 360'ta yaşam başlıyor!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı ortaklığında inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başlıyor. Firma 250 milyon değerinde bölgede 2 yeni projeye daha imza atacak. 



Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı'nın ortak projesi Kurtköy 360'ta teslim sürecine girildi. Demirbaş Yapı Yön. Krl. Bşk. Sefa Demirbaş, bölgede iki yeni projenin hazırlığında olduklarını açıkladı.

 

Para Dergisi'nin Emlak ekinde yer alan habere göre İstanbul Aydos Ormanı'nın yanında hayata geçirilen 360 Kurtköy projesinde teslim dönemi-İne girildi. Bu ay sonu yaşamın başlayacağı Kurtköy'de ev fiyatları 537 bin TL'den başlıyor. Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, projede teslim sürelerini 1 yıl öne çektiklerini belirterek, "Normal şartlarda projeleri 3 yılda teslim ediyoruz, Teslimleri 1 yıl geriye çekmek demek,
ödemeleri de geri çekmek anlamına geliyor. 360 Kurtköy, mimari yapısı ve konumu gereği hem zor hem de marka bir projeydi. Böyle bir projeyi erken teslim ettiysek, bu diğer projelerimiz için de her zaman hatırlanacak bir detay olacak diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

 

Kurtköy 360 ta yaşam başlıyor!

 


Yeni projelerin yatırım değeri 250 milyon


Demirbaş, Kurtköy'de metro bağlantılarına yürüme mesafesinde olan ve yatırım değeri 250 milyon lirayı bulacak biri konut diğeri ofis olmak üzere iki yeni projeyi daha hayat geçireceklerini açıkladı. Özellikle ofis projesiyle yine bir ilke imza atacaklarını belirten Demirbaş, "Sıradışı bir proje, 1+1 daireler yapıp, adına ofis demeyeceğiz. Ticari alanlarla da ilk defa Shell&Core sistemiyle ofis projesi yapmaya hazırlanıyoruz. Bu projenin konumuna çok güveniyoruz. Yeni açılacak metro hattının yanında olacak. Fiyatlar da bölge standardının altında tutulacak" dedi.

 

"Kurtköy'deki büyük daire ihtiyacını gördük"


Kurtköy'e uzun süredir yapılan l+rlerin artık ihtiyacı karşılamadığını dile getiren Demirbaş, "Pega-sus, Yataş ve Teknopark gibi büyük firmaların Kurtköy'e gelmesi beyaz yakalıların talep oluşturmasına neden oldu. 2023-2024'e doğru 20 bin, 30 bin çalışanın daha gelmesi bekleniyor, Müteahhitler genelde bu bölgede 1+1 konut yaptı. Fakat 10 ila 15 bin TL maaşı olan birinin, ailesiyle 1+1'de zor oturabileceği gerçeği ortaya çıktı" diye konuştu. Demirbaş, "Kurtköy'e bahçeli villalar konseptini getirmiştik. Yine bölgede 5+1'i deneyen ilk biz olduk" ifadelerini kullandı.

 

Tel: 0850 532 0 360  
Web:http://360kurtkoy.com 


Geri Dön