Konut

Kurtköy Ayvacıpark'ta 124 bin TL'ye! 1+1!

Akıllı ev teknolojisine sahip olan projede daire sahipleri, parktaki çocuklarını evlerindeki özel kameralardan izleyebilecek

Akıllı ev teknolojisine sahip olan projede daire sahipleri, parktaki çocuklarını evlerindeki özel kameralardan izleyebilecek. Projede çocuk oyun alanları ve kreş odası da yer alıyor.

Sabiha Gökçen Havaalanı yeni dış hatlar terminali ve Teknopark projesinin faaliyete geçmesinin yanı sıra TEM otoyoluna, Sabiha Gökçen Havaalanı'na, Pendik bölgesine ve çevre organize sanayi bölgelerine yakınlığı ile yerleşim bölgesi olarak dikkatleri çeken bölgelerden biri olan Kurtköy'de yeni bir proje daha tamamlanıyor. Ayvacı Yapı İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Ayvacıpark Konutları, akıllı ev altyapısıyla bölgede fark yaratan projelerden biri oldu. Eylül 2010'da yaşamın başlayacağı 134 dairelik projede daire sahipleri, parktaki çocuklarını evlerindeki özel kameralardan takip edebiliyor, site içindeki güvenlik ise hem güvenlik elemanları hem de kameralarla 24 saat sağlanıyor.

l+l'ler l24 bin TL
Trafik ve metropol gürültüsünden uzak, Aydos ormanlarının eteğinde 12 bin metrekare alan üzerinde başlatılan projede 1+1,2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri sunuluyor. 3 adet gölet, 1 adet süs havuzu ve 1 adet yüzme havuzunun yanı sıra futbol, basketbol, masa tenisi salonu, fitness center ve kafelerin yer aldığı projede yine çocuklu aileler için özel çocuk oyun sahaları ve kreş odası da tasarlanmış. Projede 62 m21+l'ler 124 bin TL, 105 m2 2+l'ler 189 bin TL, 139 m2 3+l'ler 251 binTL,192m24+l'lerise3 bin TL'den satılıyor. Yüzde 87'si sosyal tesisler ve yeşil alana ayrılan projede 5 bin 500 m2 kapalı otopark bulunacak.
Nihal Yuvacan/Vatan