Genel

Kurtköy Dumankaya Cadde'de fiyatlar 124 bin TL'den başlıyor!

Dumankaya'nın üç tarafı üç ayrı caddeyle çevrili yeni projesi Dumankaya Cadde, rezidans, home office ve alışveriş birimleriyle Kurtköy'ün yeni buluşma noktası olacak

Kurtköy'ün yeni buluşma noktası Dumankaya Cadde olacak
Dumankaya İnşaat, Anadolu Yakası'nın gerek yatırım gerekse oturum merkezlerinden birisi haline gelen Kurtköy'ün tam merkezinde yeni bir projeyle tüketicinin karşısına çıktı: Dumankaya Cadde... 1963'te "Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak" misyonuyla İbrahim ve Halit Dumankaya tarafından kurulan Dumankaya İnşaat'ın yeni projesi Cadde, özgün ve çarpıcı mimarisi, geniş sosyal olanakları ve sunduğu teknolojik yeniliklerle son derece cazip bir proje olarak öne çıkıyor. Dumankaya Cadde'de 10'ar katlı 3 blokta toplam 303 daire bulunuyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yanında villa konseptine sahip teras bahçeli dubleks daireler de yer alıyor. Bloklardan birinin tamamen home office'lere (ev ofis) ayrıldığı Dumankaya Cadde'de en son bilişim teknolojisini kullanan hizmetler de var. Her daireye kurulan kapalı devre yayın ve iletişim platformu sayesinde daire ve home office sakinleri hava durumundan trafiğe ve site içi duyurulara kadar birçok konuda bilgi edinebilecek. Ayrıca Cadde sakinlerine "Dumankaya Cadde Yaşam Kartı" verilecek ve kart hem sosyal tesislere girişte, hem de kredi kartı özelliğiyle Dumankaya Cadde'deki mağazalarda ve diğer alışveriş noktalarında kullanılabilecek.

Her türlü konfor düşünüldü, 'home office'i olana toplantı odası da var
İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden biri Kurtköy'de hayat Dumankaya Cadde projesiyle renklenecek… Dumankaya Cadde'nin içinde kafeteryalar, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness center, sauna da bulunuyor. Home office (ev ofis) blokunda ise tam donanımlı toplantı odaları yer alıyor. Her blokun girişinde birer lobinin bulunduğu Cadde'de bloklarda 24 saat resepsiyon hizmetleri verilecek. Dumankaya Cadde'nin özelliklerinden biri ise tüm projeyi çevreleyen geniş teras bahçeler ve yürüyüş parkurları olacak.

Para kazanmanın yolu Cadde'den geçiyor
Tago Mimarlık tarafından dizayn edilen Dumankaya Cadde'de her türlü ihtiyacın giderilebileceği zenginlikte ve çeşitlilikte bir alışveriş caddesi bulunuyor. Dumankaya Cadde'nin alışveriş birimleri, marketten butiğe, kuaförden kuru temizlemeye kadar farklı alanlarda hizmet veren mağazalardan oluşuyor. Ayrıca birbirinden güzel lezzetler sunan kafe ve restaurantlar, bölgenin en canlı uğrak yerlerinden biri olmaya aday. Projedeki iç cadde ise üzerindeki göletler ve fıskiyelerle atmosfere ayrı bir renk katıyor.

Cadde'nin ön satış aşamasında konutların yarısı satıldı
Dumankaya Cadde'nin ilk lansmanı 10 Ağustos 2010 Salı günü yapıldı. Feriye Lokantası'nda düzenlenen basın toplantısıyla ön satışlarına başlanan Dumankaya Cadde'ye ilk günden itibaren yoğun ilgi vardı. Kurtköy'ün tam merkezinde bulunan, üç caddede de üç cephesi olan Dumankaya Cadde'de satışa sunulan konutların yarısı lansmandan kısa bir süre sonra tükendi. Dumankaya Finansman Sisteminin sağladığı vade farksız 30 ay taksit imkanı sunulan projede fiyatlar 124 bin ile 397 bin lira arasında değişiyor.

Bölgeye katkımız güçlenerek sürüyor
Dumankaya Yönetim Kurulu üyesi Ali Dumankaya, Kurtköy'ün gelişimine katkı yapmaya devam ettiklerini dile getirdi. Dumankaya Cadde'nin Kurtköy'de üç tarafı cadde ve bulvarlarla çevrili merkezi bir konumda bulunduğuna dikkat çeken Ali Dumankaya, hızla gelişen ve değerlenen Kurtköy'ün bu gelişiminde Trend, Trend Ekstra, Konsept İstanbul ve Minimal projeleriyle önemli bir rol oynadıklarını belirterek "Yeni projemiz Dumankaya Cadde ile bu bölgedeki konumumuzu daha da güçlendirerek bölge gelişimine katkımızı sürdürüyoruz" diye konuştu. Ali Dumankaya, konut, home office ve alışveriş birimleriyle Kurtköy'ün tam göbeğinde inşa edilecek Dumankaya Cadde'nin tamamlandığında gerek konumu, gerekse sunduğu olanaklarla Kurtköy'ün yeni buluşma noktası olacağını vurguladı.

Tüketiciye yatırım fırsatı oluşturmak istedik'
Dumankaya Yönetim Kurulu üyesi Uğur Dumankaya, projenin tüketiciler için kaçırılmayacak bir yatırım fırsatı doğurduğunu söyledi. Dumankaya Cadde projesiyle Kurtköy bölgesindeki yatırımlarını büyüttüklerini dile getiren Dumankaya Yönetim Kurulu üyesi Uğur Dumankaya, bölgeye verdikleri değeri şu sözlerle ifade ediyor: "Kurtköy bölgesi kısa sürede Sabiha Gökçen Havalimanı, Formula 1 pisti, beş yıldızlı oteller, alış veriş merkezleri, eğitim kapüsleri ve sağlık kuruluşlarıyla birlikte İstanbul'un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden birisi oldu. Nitelikli bir projeyle böylesine değer kazanan bir bölgenin tam kalbinde olup yeni bir yatırım fırsatı oluşturmak istedik ve Dumankaya Cadde'yi geliştirdik. Bu yatırım fırsatı tüketiciler tarafından hemen fark edildi ve daha ön satışlarda bir ay gibi kısa bir sürede 303 konutluk projede, satışa sunulan dairelerin yüzde ellisi tükendi" dedi.
Sabah